tym razem stawiam przed wami mozliwosc wyboru sposrod dwoch pytan.
pierwsze: ile latarni jest w miescie w ktorym rozgrywa sie akcja gta3?
drugie: jak nazywa sie miasto w ktorym rozgrywa sie akcja gta3?
ogolnie to angielski slabo rozumiem sluchowo, wole napisy (bo wszystko co umiem po angielsku zawdzieczam tibii, a jak powszechnie wiadomo w tibii nie ma jakichkolwiek dzwiekow ;d), ale w gta sa calkiem sporo rozumialem z dialogow, takze wiedzialem np ze wu zi mu jest slepy bo wyznal nam to w jednym z przerywnikow filmowych. faktycznie, ciezko jest grac nie rozumiejac polecen czy tez podpowiedzi wyswietlanych w niektorych momentach gry, tym bardziej zwazajac na misje w ktorych graficznie nie wszystko jest przekazane...
przeciez ci napisal ze aby takowa zabrac nalezy wcisnac enter lub [F]. a co do misji z vanem muzycznym to musisz wciskac y dopoki nic sie nie stanie lol
zszedles z tematu, mogles mi to powiedziec na ircu, pw albo na gg a nie nabijac w zlym do tego temacie ;d
a i zeby nie bylo kompletnego offtopu, powiem ci, willy, ze nawet najmlodsze dzieci wiedza ze do pracy, obslugi multimediow i gier, a takze do patrzenia sie w pulpit najlepiej nadaje sie ms dos
mam do ciebie jeszcze jedno pytanie, eskejdzie... wyswietlanie programu tv dziala, tylko ze czasem jakby cofalo sie w czasie lub pokazywalo bledne informacje. zastanawiam sie wiec czy to bug czy cos zle zrobilem. przy standardowych kanalach (tvp1, tvp2) tez wystepuje cos takiego...
dzieki wielkie, zaraz zobacze co i jak... a co do info o systemie - akurat na tym mi nie zalezy, a wrecz przeciwnie, nawet gdybym mial mozliwosc wgrania takiego bajeru od reki i tak bym nie skorzystal ;p
Obecnie forum przegląda 68 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 68 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami