bez sensu troche gadasz dj ;d zapomnialem dodac ze w sa tez lubie k-jah ;d tak czy inaczej kiedy juz wszystko mi sie znudzi to wrzucam sobie swoje kawalki do gta
jeszcze podobne efekty mozna bylo zauwazyc przy tej misji w sa co trzeba bylo spalic pole ziela trutha, ale w vc jednak byly lepsze, mocniejsze efekty :d
taaa ale czy ja powiedzialem ze popieram tę 'akcje'? wyraznie napisalem ze po prostu uzywam tego okreslenia i juz, nic ponadto. czy ja podalem przyklad o cheaterze czy o kims kto posadza wszystkich bez wyjatku o cheaterstwo? hmm chyba to drugie ale kto by tam patrzyl... czego niby sie nie domyslilem? i gowno mnie to obchodzi ze cie to wkurza, nie moj problem, jak tak bardzo cie to wyrazenie denerwuje to po prostu zaslaniaj je na monitorze palcami i po problemie a nie sie zalisz jaki to jestem denerwujacy bo mowie ze ktos jest 'dzieckiem neo'. i jeszcze jedno, czemu moj post byl glupi? moze dlatego ze czepiasz sie byle czego i nie pasuja ci rzeczy ktore sa z toba zwiazane (w tym przypadku: dzieci neo)?
co chciales przez to powiedziec, zapalnik? chcesz moze przekazac ze lubisz jak np na serwer sa-mp lub dowolnej innej gry wchodzi takie dziecko neo i wyzywa wszystkich od cziterow, rzuca twoimi starymi itp? taaaak, rzeczywiscie przyjemne... poza tym jaka akcja? ot, zwykle okreslenie, ty bys napisal 'troll' lub po prostu idiota albo synonim tego wyrazu a ja do nazywania czegos takiego uzywam frazy 'dziecko neo' wiec czemu placzesz?
zwykle bd-r maja 25gb a dwuwarstwowe maja jedynie 50gb wiec te 100gb to jakies sklejone 2 plyty? daj link skad to wyczytales... kociol, po nic ale lothronik sie podnieca ze na ps3 sa plyty 50gb
e tam, i tak xbox jest tanszy, ale nawet gdyby to plyta bd-r jednowarstwowa ma 25 gb ;> czyli wedlug ciebie placisz tyle samo a masz mniej pojemnosci ;d
Obecnie forum przegląda 48 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 48 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami