I właśnie o tym wspominałem w jednym z ostatnich tematów. Polszczyzna współczesna niedługo zamieni się w wielkie gó*no - wszyscy teraz piszą bez zasad interpunkcji, polskich znaków, z błędami ortograficznymi typu 'wierza', 'domb', 'chmóra' oraz z powiedzeniami takimi jak 'se', 'skapnal' itp. Patologia jakaś.
Cytat: Nic nie odchodzi do żadnego 'lamusa'. Zresztą nie wiem czy to było celowe, ale zapomniałeś przecinka przed 'bo' i 'a'. Ciekawe czy napisałbyś w ten sposób podanie o pracę bądź CV. Nawet nie wiesz jak ludzie źle reagują na takie 'małe' błędy w tego typu pismach.
jesli juz cos krytykujesz to sam powinienes sie tego wystrzegac. nie wiem czy wiesz ale w czesci "Zresztą nie wiem czy to było celowe" powinienes postawic przecinek przed "czy". nie probuj doszukiwac sie brakow w interpunkcji w moim poscie - doskonale wiem gdzie powinienem postawic przecinki ale wedlug mnie nie sa one niezbedne do zrozumienia mojej wypowiedzi. ty najwidoczniej uznajesz taka zasade a sam jej nie dotrzymujesz.
Cytat: Jeżeli wydaje mi się że to są te drastyczne zdjęcia o których gdzieś słyszałem to cię pogięło że je tu dałeś ;/
dlaczego pogielo? tak, mozna powiedziec ze te zdjecia sa drastyczne, to te z ucietymi nogami. :P ale drogi pipsie grales w gta, widziales tam wszystko, zostales znieczulony na ludzka krzywde, mozesz smialo wejsc w link
a co do tibii: w brazylii typas zabil swojego kolezke bo mu kasy nie chcial oddac oraz za zabicie jego postaci w grze ;d fotogaleria: http://www.b0g.org/wsnm/article/33053
masz za slaby sprzet ;d hehe masz identycznego kompa jak moj, c2d e6750, 2gb ram i stary 8800 gts. ja dodam od siebie ze mi gta london 1969 chodzilo bez zadnych problemow
Obecnie forum przegląda 58 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 58 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami