pc czy ps2? to kwestia gustu... na konsolach gralem tylko w (oczywiscie biorac pod uwage wylacznie serie gta) gta1 (psx), gta2 (psx), gta3 (ps2, w salonie gier) i nie moge za bardzo porownywac gta sa konsolowego i pecetowego. ale wydaje mi sie ze wygodniej byloby rozsiasc sie na wygodnej kanapie przed duzym telewizorem i grac w komfortowych warunkach. jedyny minus to myszka i klawiatura... po prostu wole grac w stylu pc i usadowic sie w stylu ps2... pamietam kiedy gralem kiedys, dawno temu, w gta3 na padzie, a przez niemoznosc plywania sama postacia, bez pomocy lodki, ciagle sie wkurzalem bo na roznorakich molach zdarzalo mi sie kilkakrotnie utonac przez chwile nieuwagi... ale poslugiwanie sie padem w takich sytuacjach to chyba rzecz przyswajalna z czasem... po co ja to pisze?;d
tmster, lol, a o co mi chodzi? twoj post daje wrazenie jakbys chcial wydac na gta tyle pieniedzy ile to tylko mozliwe, bez sensu troche... to tak jakbys chcial kupic kompa a do niego potrzebny bylby odpowiedni prad, ktory mozna otrzymac jedynie przy uzyciu drogich urzadzen, a ty bylbys tym wszystkim zachwycony
prawie wszystkie te teksty na pewno byly pisane dla bani, bo to jest niemalze niemozliwe zeby nie wiedziec takich glupot, ale i tak fajnie sie to czyta ;d
Cytat: Olek 17lat:
Mój problem polega natym ze po nocach sni mi sie ze uprawiam seks ze swoim mlodszym bratem. Sen ten powtarza sie dosyc czest czy to oznacza ze jestem gejem??
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_gta_san_andreas.shtml#GTA:%20San%20Andreas%20v1.0%20[ALL]%20No-CD/Fixed%20EXE (musisz wejsc recznie, bo urlem nie moge tego wrzucic ;d)
haha, calkowicie zapomnialem ze w ogole istnieje taka opcja na konsolki ;d i dziwne troche ze nikt za duzo o tym nie pisal, nikt sie nie podniecal itd... wiec, moze ktos opisac ramowo ten trybik?;d
jedzenie bylo juz w vc tylko ze tam jedynie dodawalo zycia, a w sa ma juz wieksza role, bo wplywalo rowniez na wyglad postaci, a od srania chyba sie nie chudnie, wbrew pozorom, wiec po co ono?
Obecnie forum przegląda 52 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 52 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami