Próbuje i próbuje i nic.
Latać umiem i nie ma żadnych problemów, tylko o ten radar chodzi. Zawsze mnie namierzą i zestrzelą więc już nie mam siły i nerwów na to.
Proszę...
Musisz leciec tuz nad ziemia, tak jak kazal Toreno. Wtedy sygnal cie nie wykryje i nie beda do ciebie strzelac. Jezeli zauwazysz ze pasek 'SIGNAL' wzrasta, obniz tor lotu. Probuj przejsc misje sam, na pewno ci sie uda, a satysfakcje bedziesz z tego mial.
Albo leć tak na średniej wysokości a jak ci pasek wzrośnie to gwałtownie się zniż a potem tak samo chociaż ja cały czas nisko leciałem. Acha i jeszcze jedna moja dobra rada leć okrężną drogą czyli przez wodę, tak jest najłatwiej, Później dolecisz ale napewno dolecisz ;)
rp: 11899 skąd: Warszawa
Ja do tej misji polecam podłączyć pada.Na PS2,gdy przełaźiłem tą misje,była ona prościutka.Na PC jest trudno,ponieważ sterowanie jest bardzo uciążliwe.Ja mam San Andreas na obu platwormach i wiem jak to jest
Jej, tą misję przeszedłem za drugim podejściem. Bo za pierwszym się wygłupiałem. Na PC, prawie standardowych ustawieniach. To naprawdę nie jest ciężkie do nauczenia się : <
wiadomo jak ktoś ma złe ustawienia latania to nigdy tego nie przejdzie. Bo są dwa sposoby skręcanie:
Jeden to powolutku skręca.
a drugi gwałtownie przechyla samolot.
No i oczywiste jest to że ten 1 jest prawidłowy.
hmm skrecania za pomoca "tego-czegos-z-tylu" nie uzywam doslownie nigdy bo to po prostu nie wygodne. aha, jeszcze raz musze stwierdzic ze gra na klawiaturze w gta jest bardzo wygodna, ja wrecz przeciwnie, pewnie tej misji bym nie przeszedl na padzie, a na klawiaturze za pierwszym razem ja przeszedlem.
Obecnie forum przegląda 292 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 292 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami