Zainstalowałem SA MP w pliku rockstar games tam gdzie mam GRĘ. Ale gdy wybieram serwer , klikam prawym i daje conent to włącza mi się gra a nie SA MP. Dlaczego tak się dzieje? proszę o pomoc.
teraz już chodzi ale pokazuje mi się tylko napis Vinewood a ja się ruszać nie mogę. Co robić? czemu tak się dzieje?
Dobrze robi wlasnie, jesli by to byly bledy malo razace, albo sporadyczne to owszem mozna powiedziec, sorry ale zloozuj. Przeczytaj sobie metzen posta lubie_gta w tym moj ulubiony o necie przez radio to bedziesz wiedzial czemu sie go czepia.
Cytat: Toni, wszystko fajnie, ale zluzuj trochę z tym czepianiem się, hm? ;G
Ja już tak mam, że lubię się czepiać. Pisałem kilkanaćie razy, ale chyba wrzucę sobie w podpis - nie bierzcie na serio tego, co Toni wypisuje w postach!... ;)
Ok wiec tez tak mialem, zapewne masz wersje 2.0.. dlatego ci nie chodzi, musisz sciagnac patcha dzieki ktoremu zagrasz, znajduje sie on gdzies na forum gtasite.pl...^ pzdr
toni napisał: nie kurna, ani trochę nie szło wyczuć, że robię sobie jaja i że tam jest ironia (trudne słowo)... - Toni
napisalem ze obecnosc ironii w twoim poscie jest nieistotna... niestety musze cie rozczarowac, bo wydaje mi sie ze wbrew temu co myslisz, nie masz tego forum na wylacznosc... i ta cala ironia to nie jest wcale takie trudne slowo, przynajmniej nie na tyle bym go nie znal albo nie rozumial jego definicji
mozesz tez sciagnac gotowa wersje z patchem z oficjalnej strony sa mp
Obecnie forum przegląda 228 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 228 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami