Ja LocoRoco sprzedałem koledze niedawno, szczerze mówiąc, ta gra znudziła mi się po miesiącu. Przeszedłem w parę dni (choć da się w parę godzin, ale nie chciałem się spieszyć) , potem robiłem rekordy i zbierałem tentegi z plansz. Fakt, grało się ***iście i podnieta była ogromna, bo to naprawdę była rewolucyjna gra, ale szybko się nudziła. Samo zbieranie bonusów już nie jara.
Dlatego kupować PS3 dla kontynuacji tej gry uważam za ekstrawagancką głupotę, albo chęć bycia oryginalnym. Bo nie wierzę, żeby w tę grę dało się grać dłużej niż 2 miesiące z uśmiechem na ryju.
W ogóle to ciekaw jestem, ile to będzie kosztować. ;o
Hm cze! Wszystkim tym, którzy uwielbiają serię Just Jazzy, oraz wszystkim tym z normalnym wyrazem twarzy chcę delikatnie zasygnalizować że mój i Maysty najnowszy film czyli Just Jazzy 4 jest w 100% ukończony i pewnie teraz wiekszość kidów i bezmózgowców przerwie lekture i rzuci się na linki podane niżej. Jeżeli natomiast jesteście wytrwałymi czytelnikamy moich ch****ych wypocin, muszę Wam powiedzieć że nagrywanie JJ4 zajęło nam więcej czasu niż się spodziewaliśmy (bystre oko to zauważy!). Powodem jest najgorszy możliwy moment do nagrywania czyli moment tuż przed wakacjami. Wtedy kiedy zalicza sie wszystko etc. Szczęśliwym zbiegiem okoliczności wakacje pozwoliły nam na spokojne dokończenie produkcji. Ech nie chce mi się pisać, a przecież premiera Just Jazzy 4 to najwieksze wydarzenie kulturowe roku. No dobra, przestanę już pie*****ć jak idiota i dam Wam linki :c
Poza tym obejrzałem ten beznadziejny film i sie ***iłem. Że zaklinacie sie ze nie zrzynacie z JJ. Tymczasem czym są wypadki samochodowe a po nich dialog "Brawo, ***a." ?
Już w ogole przejebaliście sprawe z puszczaniem muzy w aucie na poczatku filmu. Zerżnięte z JJ.
A jeżeli byście sie wykazali choć odrobiną inwencji to byście nie robili bohaterów jako czarnego i białego. Znowu motyw z JJ.
Poza tym napierdzieliliście na maxa żenujących przekleństw a'la "K***a niemyta" itd.
Z chęcią posłuchałem polecenia bohatera tego filmu i "wyłączyłem to ***stwo" tak jak kazał.
Tak, dobrze myślicie. Kolejna część posranej serii filmów od najbardziej posranych ludzi na tej ziemi. Just Jazzy 3. Jakiś czas temu mieliście okazję oglądać 2 poprzednie odcinki, teraz - po dłuższej przerwie - na ekrany Waszych monitorów wchodzi 3 część. Nic nie wskazuje na nadchodzącą katastrofę.
JJ3 zajęło nam około 2x więcej czasu niż poprzednie części. Do tego doszedł okres, kiedy Jantowi nawaliły obie płyty z SA i musiał skombinować kolejne. Później zaś nikt z nas nie miał czasu, aby dokończyć to, co zaczęliśmy. W końcowym etapie montażu filmiki z Frapsa zajmowały 1/4 mojego dysku twardego, rendering trwał pół dnia, podobnie jak upload filmu na oba serwery. Przy JJ3 skupiliśmy się na tym, aby było jak najbardziej ***ane i bezsensowne. Nie traciliśmy już czasu na sztuczny ruch i inne niekonieczne tentegi, tylko na samą fabułę. Myślę, że nie ma co więcej tłumaczyć, bo tę gadkę doskonale znacie z poprzednich części. Posiadamy natomiast jednego asa w rękawie, czym jest...
OFICJALNA STRONA JJ~!!~!111
...na której są zgromadzone wszystkie odcinki JJ, FAQ, postęp w kręceniu kolejnych odcinków, oraz inne bzdety. Mam nadzieję, że dzięki temu nie będziecie nam spamować na GG, bo jest to coraz bardziej ***iające. Stronkę zrobił nam kochany sdr, za co lecą do niego podziękowania. Podziękowania należą się również osobom, któe nam pomagały w kręceniu. Ich listę możecie zobaczyć w napisach.
Jako że film trwa ponad 30 minut, musi również sporo ważyć. A ponieważ RapidShare przyjmuje pliki do 100mb, musiałem podzielić film na 2 części, czego ściągnięcie chyba nie będzie problemem.
Obecnie forum przegląda 260 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 260 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami