ale co jest zlego w polskim hip hopie? moze wedlug was powinni sie zaczac ubierac w drogie futra, zakladac zlote lancuchy na szyje i spiewac o byle czym tak jak w amerykanski raperzy?;s
Ludzie co wy macie do polskiego hh. Rozumiem ze jest wielu jakiś pseudoraperów w Polsce, teraz to większość taka jest, ale tego to ja nie nazywam hip hopem. A tak ogólnie to taki prawdziwy polski hip hop jest OK, jest przynajmniej orginalny, a nie wzorowany na amerykańskim.
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
ja się na hip-hopie nieznam i niezamierzem ale jak moi koledzy z klasy ppodniecają się byle rapem lub jakimś innym shitem to mnie normalnie krew zalewa
Mnie wnerwia bo w mojej klasie jest taki lipiński który uważa się za gangsta i w ogóle lans. Był pojedynek kick boxink vs tommyPL shorin ryu... płaciłem odszkodowanie bo mu morde zeszpeciłem :D
No to naprawdę niezły gangsta musi z niego być. Ale takich ludzi jest pełno, słuchają jakiegoś Lerka czy Nowatora albo Verby itp i uważają się za lanserów
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
ja słuchasm techno i dobijają ,nie ludzie słuchający dancu lub jeszcze bardziej lżejszych rytmów i twierdzą że są elo i wogule a tak naprawde nigdy techne i jego odmian niesłyszeli
Jak dla mnie to techno jest dobre na imprezy bo tak ogólnie to nie mógłbym tego słuchać, ale nie mam nic przeciwko tej muzyce.
No a teraz moze wróćmy do tematu bo trochę taki temat o muzyce się robi a nie o soudtracku.
Muza jaka by nie była i tak każdy po jakimś czasie zapuszcza swoją muzę. Dlatego soudtrack musi odpowiadać do klimatu gry, zeby wszystko było zgrane.
najlpiej by bylo duzo stacji mianowicie:
Techno / Trance
Cos w stylu Espantoso
Dance / POP
Lata 80'te
Polski Hip Hop^^
Rap Amerykanski
Rock
Metal i Hard Rock
i wszyscy beda zadowoleni
Obecnie forum przegląda 196 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 196 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami