kociol_88 napisał: Kiedyś eminem grał jeszcze jako tako dobry rap, ale teraz przechodzi w takie zbyt klubowe i imprezowe klimaty, przynajmniej ja tak to widze
rp: 10758 skąd: Nowy Sącz
ja może zapodam swoje typy
4 strings wszystkie utwory ale jak by był mainline to był happy
Airscape - sosei f&w remix
200 - the darkness
Hashim vs. warpbrothers - Al naafyish
Dj tiesto - nyana
jakąś nutke the real booty babes, roba maytha, rocco'a, bass-t, tune up'a jens'a O, verano, darren styles, megara & dj lee, Klubbingman, Cascada, marc van linden, max farenthide, itp itd ;)
rp: 5557 skąd: Kraków
chciałbym jakąś muzykę latynoską coś w stylu radia esperanto , jakąś arabską -> coś w rodzaju radia del mundo z LCS. Dobre techno , muzyka klubowa i jakieś 3 stacje z dobrym czarnym rapem. Z dwie stacje o pogawędkach typu gaduła z GTA trójeczki i jakieś obcokrajowe stacje : ruskie , polskie eska .... , chińskie itp
odkopujemy temacik... w 2 trailerku ma byc utwor grupy The Boggs Arm in Arm. Osobiscie to kawalek mnie rozwalil, jest genialny i swietnie oddaje kilmat NY. Juz powoli zaczynamy odkrywac muze w IV, widac bedzie to cos w tym stylu. R* idzie badzo dobra droga. A co wy o tym sadzicie?
Obecnie forum przegląda 172 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 172 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami