(7) Wzruszający moment · napisany: 03.05.2012 10:48
|
"Keep Your Friends Close" w Vice City. Początek, przebieg i zakończenie.
|
(7) Wzruszający moment · napisany: 29.04.2012 21:47
|
Przez ostatnie dni pogoda nas rozpieszcza, a temperatury w cieniu zaczęły osiągać wartość 30 stopni. Po męczącej i ponurej zimie z małą ilością śniegu zdecydowanie zasłużyliśmy na odrobinę lata wiosną. Anomalia pogodowe i podstawę do bojkotu aktywności słońca pozostawiam ekologom i meteorologom, a u nas cały czas, bez względu na pogodę, trwa plebiscyt Best of GTA w którym wspólnie wybieramy z całej serii Grand Theft Auto to co najlepsze. Dzisiaj nadszedł czas otwarcia siódmej edycji.
Najbliższe dwa tygodnie powinny spodobać się wielu użytkownikom, zwłaszcza Fernando. Nie zabraknie sentymentów, wspomnień i chwytających za serce chwil spędzonych przy odkrywaniu fabuły którejkolwiek części Grand Theft Auto. Tak, dobrze myślicie. W specjalnym temacie na forum można składać nominacje na Najbardziej wzruszający moment w GTA. Cofnijmy się pamięcią do chwili w której z wrażenia odejmowało mowę lub ryczeliśmy jak bobry ocierając łzy chusteczkami. Swój wybór tradycyjnie należy uzasadnić minimum jednym zdaniem.
Nagrodami w siódmej edycji będą: 1 x GTA: San Andreas, 1 x button z logo LCPD, 1 x smyczka GTG oraz 800 x $$DOUGHZ. Pamiętajcie, że w losowaniu nagród udział biorą tylko ci użytkownicy, którzy podali swój typ z uzasadnieniem, zagłosowali na niego, a także mają powyżej 50 postów lub komentarzy na swoim koncie.
Nominacje potrwają przez całą tzw. majówkę. Potem rozpoczniemy głosowanie na najczęściej pojawiające się typowania.
|
We are the champions... · napisany: 23.04.2012 22:06
|
Oto przebieg poszczególnych edycji plebiscytu, oraz zwycięzcy losowania nagród.
I BOHATER GRAND THEFT AUTO
- Bohaterem Grand Theft Auto został Tommy Vercetti (uzyskał 19 głosów)
- Głosowało 38 użytkowników
- Nagrody (alias pocztowy @gtathegame.net, smycz GTG i $1000 punktów) zgarnął:
ariasz
- Obejrzyj losowanie
--- --- --- --- --- --- --- --- --- ---
II Z którym rokiem w działalności GTAthegame wiążesz najlepsze wspomnienia?
- Lata najlepszych wspomnień to 2005, 2007 i 2008 (po 5 głosów)
- Głosowało 23 użytkowników
- Nagrody (GTA: Vice City, smycz GTG, komplet vlepek i $$800 punktów) zgarnął:
sysek aka Stalin
- Obejrzyj losowanie
III Antybohaterem Grand Theft Auto jest:
- Antybohaterem GTA został Frank Tenpenny (uzyskał 5 głosów)
- Głosowało 12 użytkowników
- Nagrody (dwa buttony LCPD, alias pocztowy @gtathegame.net, smyczkę i $1500 punktów) zgarnął:
eagle
- Obejrzyj losowanie
IV Najlepsza radiostacja
- Najlepszą radiostacją została Emotion 98.3 (6 głosów)
- Głosowało 14 użytkowników
- Nagrody (smyczka GTAthegame.net, alias pocztowy "@gtathegame.net" i $1000 dodatkowych punktów) zgarnął:
k11h
- Obejrzyj losowanie
V Easteregg wszechczasów
- Największym jajem w GTA zostało wielkanocne jajko ukryte za ścianą na dachu wieżowca VCN w Vice City (5 głosów)
- Głosowało 12 użytkowników
- Nagrody (komplet vlepek, smyczkę z logo GTAthegame.net i $869 punktów) zgarnął:
miauczek13
- Obejrzyj losowanie
VI Najzabawniejsza postać
- Najzabawniejszą postacią został Yusuf Amir (9 głosów)
- Głosowało 23 użytkowników
- Nagrody (egzemplarz Grand Theft Auto III, smyczka, komplet vlepek, $1500 punktów i alias pocztowy "@gtathegame.net") zgarnął:
eagle
- Obejrzyj losowanie
VII Najbardziej wzruszający moment
- Najbardziej wzruszającym momentem okazała się śmierć Kate na ślubie Romana i Mallorie (5 głosów)
- Głosowało 15 użytkowników
- Nagrody (egzemplarz San Andreas, button z logo LCPD, smycz GTG oraz 800 punktów $$DOUGHZ) zgarnął:
miauczek13
- Obejrzyj losowanie
VIII Najciekawsze miejsce, które każdy fan powinien znać
- Najciekawsze miejsce w GTA to: dzielnica Ocean Beach (Vice City) (4 głosy)
- Głosowało 13 użytkowników
- Nagrody (komplet vlepek, smyczka, alias @gtathegame.net, oraz 1000 punktów DOUGHZ) zgarnął:
drezz
- Obejrzyj losowanie
IX Najtrudniejsza misja w historii GTA
- Najtrudniejszymi misjami okazały się: Freefall, End of the Line (San Andreas) oraz Demolition Man (Vice City) (po 3 głosy)
- Głosowało 16 użytkowników
- Nagrody (button LCPD, smyczka z logo GTG i $800 dodatkowych punktów) zgarnął:
k5_
- Obejrzyj losowanie
GRAND THEFT AUTO WSZECH CZASÓW
Podczas specjalnej edycji wakacyjnej która trwała 69 dni użytkownicy wybierali najlepszą część serii. Zadaniem było odpowiednie uzasadnienie swojego wyboru, a autor najlepszej wypowiedzi otrzyma komplet gier Grand Theft Auto.
- Miano Grand Theft Auto wszech czasów otrzymuje GTA San Andreas
Ronin powiększył swoją kolekcję gier
X Wasz ulubiony gang
- Najbardziej ulubionym gangiem został gang Orange Grove Families (3 głosy)
- Głosowało 7 użytkowników
- Nagrody (Grand Theft Auto III, komplet wlepek, smyczka z logo GTG oraz $1000 punktów) zgarnął:
k11h
- Obejrzyj losowanie
XI Najciekawszy element poboczny w GTA to
- Najciekawszym elementem pobocznym w serii GTA zostały Unikalne skoki kaskaderskie (3 głosy)
- Głosowało 8 użytkowników
- Nagrody ($1500 punktów, vlepki, button i alias @gtathegame.net) zgarnął:
fan_GTA
- Obejrzyj losowanie
XII Najlepszy motyw filmowy w Vice City
- Najciekawszym motywem filmowym w Vice City okazał się Scarface (8 głosów)
- Głosowało 14 użytkowników
- Nagrody ($800 punktów, vlepki, GTA Vice City) zgarnął:
GeeWhiz
- Obejrzyj losowanie
XIII Najbardziej irytujący element w serii GTA
- Najbardziej wkurzającym elementem w serii została nowa, poprawiona fizyka jazdy motocyklem(która pojawiła się od GTA IV) (4 głosów)
- Głosowało 18 użytkowników
- Nagrody (komplet wlepek GTG, button LCPD oraz grę Sleeping Dogs na PC) zgarnął:
martin4
- Obejrzyj losowanie
XIV Twój ulubiony pojazd
- Najbardziej ulubionym pojazdem w serii GTA okazał się Sentinel (5 głosów)
- Głosowało 21 użytkowników
- Nagrody (Grand Theft Auto IV, button LCPD i $1000) zgarnął:
Luigi
- Obejrzyj losowanie
XV Najlepsza reklama lub parodia w GTA to:
- Decyzją użytkowników najlepszą reklamą została reklama piwa Pisswasser (4 głosy), a parodią parodia Apple - Fruit Computers (głosów: 4)
- Głosowało 13 użytkowników
- Nagrody (smyczkę i vlepki GTG, button LCPD, alias pocztowy @gtathegame.net, $$1500, Antologię Max Payne oraz pojemnik na prochy, w którym Max przechowuje swoje painkillery) zgarnął:
fan_GTA
- Obejrzyj losowanie
EDYCJA FINAŁOWA
- Edycja finałowa to losowanie nagrody specjalnej. Zostanie ona rozlosowana spośród osób, które aktywnie brały udział w plebiscycie przez co najmniej 10 edycji, a także mają na swoim koncie ponad 50 postów lub komentarzy zakwalifikowało się pięć osób.
- Nagrodę w postaci egzemplarza Grand Theft Auto V na dowolnie wybraną platformę otrzyma:
eagle
- Obejrzyj losowanie
|
(6) Najzabawniejsza postać · napisany: 23.04.2012 21:36
|
Najzabawniejsza postać
Yusuf Amir (głosów: 9)
Ken Rosenberg (głosów: 5)
Roman Bellic (głosów: 3)
Catalina (głosów: 2)
Maccer (głosów: 2)
Ryder (głosów: 2)
|
(6) Najzabawniejsza postać · napisany: 13.04.2012 16:12
|
Powiem szczerze, że się nieźle wkopałem tworząc tę kategorię, gdyż pretendentów do medalu dla najzabawniejszego gościa z GTA mam wielu. Ot z trójki Ray Machowski za spoglądanie na wszystkich z miejskiego kibla, z Vice City Ken Rosenberg za panikowanie, które doprowadziło go do m.in. kupna nowej pary spodni, Umberto Robina za tchórzostwo i wymówki, Phil Cassidy za iście wybuchowy styl życia, Roman Bellic za dystans do siebie, a nawet Brucie powodował, że momentami tarzałem się po podłodze. Zasady nie pozwalają mi wybrać ich wszystkich, więc zdecyduję się na Romana Bellica.
|
(6) Najzabawniejsza postać · napisany: 08.04.2012 23:37
|
Za nami już 1/3 naszego plebiscytu Best of GTA, w którym próbujemy wycisnąć z całej serii Grand Theft Auto to co najlepsze, najciekawsze i najbardziej intrygujące. Wybraliśmy już bohatera jak i antybohatera, najlepszą radiostację, największe jajo, a także w ramach specjalnej urodzinowej edycji wybraliśmy rok najlepszych wspomnień.
Pozostańmy w gronie osób, które przewinęły się przez całą serię gier ze znaczkiem GTA. W tej edycji spośród bohaterów pierwszo jak i drugoplanowych, dzięki którym wątek fabularny poszczególnych części wciągał tak jak tornado, wybierzemy tę najzabawniejszą postać. Czyli kogoś, kto rozśmieszał tekstami i zachowaniem do łez zachowując przy tym poczucie humoru na odpowiednim dla odbiorcy poziomie. Swój wybór tradycyjnie należy uzasadnić minimum jednym zdaniem w specjalnym temacie na forum.
Aby zachęcić was do udziału w plebiscycie postanowiłem, że nagrodami dla zwycięzcy którego wybierzemy podczas losowania za dwa tygodnie będą: egzemplarz Grand Theft Auto III, smyczka, komplet vlepek, $1500 punktów i alias pocztowy "@gtathegame.net". Pamiętajcie, że do losowania uprawnieni są tylko ci użytkownicy, którzy nominowali swój typ z uzasadnieniem, zagłosowali na niego, a także mają powyżej 50 postów lub komentarzy na swoim koncie.
Nominacje trwają do przyszłego poniedziałku. Potem po zorganizowaniu małego przesiewu zagłosujemy na najczęściej pojawiające się typy.
|
GTA San Andreas BETA · napisany: 08.04.2012 23:18
|
Premiera San Andreas miała miejsce w październiku 2004 i gra nie była wydawana dwa razy poprzez wspomniane przez ciebie wstawki w grze o zabarwieniu erotycznym, które były ukryte w kodzie i wygrzebane przez pewnego modera, który nazwał to Hot Coffee właśnie. A to odkrycie miało miejsce dopiero w czerwcu 2005 - po premierze PC. Ten dodatek podobno przysporzył Rockstar Games wiele kłopotów. Wszystko przez facetów w białych fartuchach, którzy zajmowali się klasyfikacją gier i którzy oświadczyli, że zostali oszukani i gra powinna być dostępna w Stanach nie od lat 17, a 21. W akcji głos zabrał sławny wówczas Jack Thompson, który od wielu lat bezskutecznie domagał się spalenia na stosie wszystkich gier ze stajni Rockstar, a także media na większości globu, w tym również polska Panorama, która wyemitowała reportaż w którym rzetelna dziennikarka zapytała jedenastoletniego chłopca co lubi w GTA robić. Żeby było ciekawiej sprawą zajął się Ryszard Cebula z TVNu i również domagał się wycofania GTA z rynku bo dzieci nie mogą w to grać (mimo wielkiego oznaczenia na pudełku, że gra jest tylko dla dorosłych).
Po tym jak sprawa została rozdmuchana przez media i znalazła swój finał w wielu sądach, Rockstar Games wydał patch usuwający te fragmenty z kodu gry, a z rynku szybko wycofano starą i zastąpiono nową wersją. Długo jednak to trwało, a w międzyczasie rodzice dalej pozywali R* za to, że dzieci oglądały coś takiego w ich grze. Wydaje mi się, że cała ta afera wpłynęła na sprzedaż San Andreas nie negatywnie jak mogłoby się wydawać lecz pozytywnie bo San Andreas sprzedało się w rekordowej wówczas liczbie egzemplarzy i jak możesz zauważyć w empiku czy innym sklepie wciąż jest w czołówce najchętniej kupowanych gier, a cena pozostaje od lat ta sama. A takie Vice City, o którym świat zapomniał po 5 latach od premiery na PC wylądowało w Kolekcji Klasyki za 25 złotych. Ta akcja została dokładnie zaplanowana przez Rockstar jeszcze przed wydaniem SA i myślę, że celowo pozostawiono ukryte sceny w grze. Tak jak kilka ubrań, doniczkę i deskorolkę.
Co do okrajania gry to finalny projekt znajdujący się jeszcze w studiu jest na pewno jest daleki od ideału - trzeba wszystko elegancko skonwertować tak, by gra zmieściła się na jednej płycie. Na pewno w wersji beta występowały pewne elementy, które powodowały że konsole i PCty się potrafiły wysypać i przed premierą starano się wyeliminować wszystkie błędy (część z nich nadal pozostało i dzisiaj możemy się tylko z tego pośmiać). Podobnie sprawa się miała z Grand Theft Auto IV, która spędzała sen z powiek programistów R* i jej odpowiednie "dopasowanie" do możliwości konsol trzeciej generacji było prawdopodobnie powodem przesunięcia premiery gry. Owszem było specjalne oświadczenie, że gra zostanie wydana na DVD zarówno na konsole jak i blaszaki, ale miało to związek z wdrażaniem nowych standardów (chyba nie chciałbyś żonglować płytami CD w czasie rozgrywki)
Jeśli chodzi o pierwsze screeny i filmy to zawsze się różnią od ostatecznej wersji w którą przychodzi nam zagrać - jedne pochodzą z pierwszych etapów tworzenia gry, a inne są sztucznie upiększane aby pokazać niezwykłą grafikę w grze. Standardowe przedpremierowe zabiegi
Jeśli chcesz wydać modyfikację bazującą na elementach zawartych już w grze to nie ma problemu - możesz wywrócić świat San Andreas do góry nogami i wpuścić w internet pod warunkiem, że nie będziesz pobierał za ten dodatek żadnej opłaty. Gdybyś zrobił inaczej to prawdopodobnie do twojego domu zapukałoby trzech Murzynów z palnikiem i obcęgami :)
|
Jak sterować helikopterem? · napisany: 02.04.2012 22:35
|
Ale jaja! Nie sądziłem, że jeszcze ktoś gra w Vice City :D
Pamiętam tę misję, gdy próbowałem przejść po raz pierwszy. Po wielu próbach mi się udało, a trochę potem przyszła kolej na "The Driver"... ;>
Jeśli mimo to wciąż nie dajesz sobie rady prześlij save na jakiś serwis hostujący pliki (rapidshare, wrzuc.to) i pokaż linka. Może znajdzie się ktoś, kto ma akurat zainstalowane VC ;)
|
DowciApy · napisany: 31.03.2012 13:07
|
Warszawa, Bemowo. Supermarket Careffour. 22.13. Zza jednej z kas słychać szloch, przechodzący w ciche wycie.
- Uuuuuuuaaaaaa
- Maryla, co się stało?
- Jaka ja debilka jeeeesteeemmmm.
- Mary, kasa się nie zgadza?! Okradli cię?!
- Pół godziny temu stanął tu koleś: młody, wysportowany, w koszulce Gucciego. Okularki przeciwsłoneczne, delikatny wąsik. I mówi: - Takiej kobiety, jak pani nigdy nie spotkałem. Chcę, żeby wskoczyła pani do mego porsche i pojechała ze mną na koniec świata!
- A ty?! CO TY NA TO?!
- Jak to co?! "Ma pan naszą kartę carffourowską? Zbiera pan punkty?"
|
Desert IV mod - problem · napisany: 29.03.2012 18:42
|
Z tego co wyczytałem karta grafiki powinna bez problemu udźwignąć grę na przyzwoitych detalach. Problem może leżeć w dodatku, który wciąż jest w wersji beta i może powodować problemy przez niewłaściwą optymalizację. Nie sądzę, aby modernizowanie sprzętu coś pomogło, po prostu musisz się uzbroić w cierpliwość i poczekać na dobrze zoptymalizowaną stabilną wersję modu.
|
(5) Ale jaja! · napisany: 25.03.2012 23:10
|
Oddaj swój głos (od 24)
+++ EDIT (02.04.2012 16:20):
Easter Egg wszechczasów to:
Wielkanocne jajo (VC, VCS) (głosów: 5)
Światła w oknach wieżowca na kształt penisa (VC) (głosów: 2)
Serce w Statule Szczęścia (IV) (głosów: 2)
Wyrzucona do kosza mapka Vice City (SA) (głosów: 1)
Tytuły, reklamy i nazwy ośmieszające rzeczywistość (głosów: 1)
"There are no Easter Eggs up here. Go away." (SA) (głosów: 1)
Willa Vercetiego (głosów: 0)
|
(5) Ale jaja! · napisany: 20.03.2012 06:23
|
A ja typuję zapalone światła w oknach w wieżowcu na przeciwko budowy Caringtona w VC, które układały się na kształt penisa.
|
(5) Ale jaja! · napisany: 18.03.2012 22:09
|
Nasz kalendarz nieco odbiega od normy, bo jak już zapewne zauważyliście - piętnastolecie serii GTA, dziesięciolecie Vice City i ośmiolecie serwisu GTAthegame.NET świętujemy cały rok. Toteż postanowiliśmy porobić sobie jaja nieco wcześniej niż wszyscy i to w dosłownym tego słowa znaczeniu. W piątej edycji naszego plebiscytu chcemy abyście wybrali Easter Egg wszechczasów spośród wszystkich części serii. Swoją nominację należy uzasadnić jednym zdaniem. Można się posłużyć dodatkowo screenshotem własnego autorstwa, który będzie dodatkowo premiowany przy losowaniu nagród.
Typować możecie do następnego poniedziałku, potem rozpocznie się głosowanie.
Pakiet nagród do zgarnięcia w tej edycji: komplet vlepek, smyczka i $869 punktów.
|
(4) Najlepsze Radio · napisany: 12.03.2012 15:48
|
Słabo głosowaliśta!
Emotion 98.3 (głosów: 6)
V-Rock (głosów: 4)
Head Radio (głosów: 1)
Vladivostok FM (głosów: 1)
Radio Los Santos (głosów: 1)
Radio X (głosów: 1)
Espantoso (głosów: 0)
Flash FM (głosów: 0)
FEVER 105 (głosów: 0)
|
(4) Najlepsze Radio · napisany: 05.03.2012 06:07
|
http://www.gtathegame.net/bestofgta/
głosujta!
chyba coś się z rangami stało, bo każdemu się obniżyła ;)
|
DowciApy · napisany: 03.03.2012 20:14
|
Dowcipy bardzo na czasie o minister sportu Joannie Musze:
1. Igrzyska Olimpijskie w Polsce. Minister Mucha czyta przemówienie na otwarcie:
- O, O, O, O...
W tym momencie do Muchy podbiega asystentka i krzyczy:
Pani minister, to są kółka olimpijskie. Tekst przemówienia jest poniżej.
2. Nowa minister sportu stoi przed wybudowanym zaledwie w połowie stadionem piłkarskim. Po chwili namysłu stwierdza z uśmiechem na twarzy:
Przynajmniej jedną połowę meczu możemy rozegrać!
3. Jak Mucha dostała tekę ministra sportu? Na posiedzeniu rządu premier zapytał:
- Mucha, chodziłaś w szkole na WF?
- Tak.
- To będziesz ministrem sportu.
4. Grają dwie muchy w piłkę nożną w filiżance do kawy.
Ty się nie opierniczaj, za dwa dni gramy w pucharze - mówi jedna do drugiej.
5. Mucha, wizytując zajęcia sportowe w jednej ze szkół zagadnęła chłopca, który nie biegał po boisku razem z innymi, tylko stal samotnie:
- Dobrze się czujesz?
- Dobrze - odpowiedział chłopiec.
- To dlaczego nie biegasz razem z nimi?
- Bo jestem bramkarzem.
6. Minister sportu zdziwiła się, gdy zobaczyła potencjalną listę polskich olimpijczyków na Londyn. Po chwili się jednak przemogła i zapytała dziennikarza:
A gdzie nasi pokerzyści?
7. Przychodzi minister Mucha do lekarza.
- Panie doktorze, nie mogę spać! Śnią mi ciągle jakieś stadiony.
Z bieżnią czy bez? - pyta lekarz.
- Bez. To sen Narodowy.
+++ EDIT (24.03.2012 22:00):
- Mały, czemu płaczesz?
- Bo widziałem, jak staremu, ślepemu kataryniarzowi banda chuliganów podmieniła katarynkę na maszynkę do mięsa!
- No faktycznie niemiłe, ale żeby aż płakać?
- A on na wierzchu posadził małpkę i zaczął grać!
Dzień wypłaty w fabryce.
Do okienka kasowego podchodzi pewien młody robotnik.
Okazał identyfikator, podpisał na liście i otrzymał kopertę.
Wyjął pieniądze i liczy. Przeliczył drugi raz i zwraca się do kasjerki:
- Brakuje jednej stówki!
- Bo w ubiegłym miesiącu wypłacono panu o stówkę więcej!.. Prawda? Dlaczego wtedy wszystko panu pasowało?
Robotnik podenerwowany odpowiada:
- Jedną pomyłkę mogłem wybaczyć, natomiast drugiej nie mam zamiaru tolerować!
Najpiękniejszy czas roku to dla mnie wtedy, kiedy pojawiają się czereśnie. Teść wtedy do mnie "przekręca" i przyjeżdżam na Łyk-end. Tak i w tym roku.
Siedzę więc u teścia na działce i wtranżalam czereśnie. Prosto z drzewa. A teściu donosi świeże. I donosi... i donosi. Przychodzi czas na rewanż. W drodze do domu kupujemy 3 sześciopaki Żywca.
Wzrok teścia łagodnieje. Konsumujemy. W końcu pojawia się też szwagier. Namawia na wyjście w teren. Nie musi długo namawiać.
Jeszcze nigdy nie szło mi się tak długo do pobliskiej knajpy. A w żołądku jakoś tak dziwnie się zrobiło... Knajpa nabita, gra ciężka muzyka. Próbujemy coś skonsumować. Męczę dziesiątego browara. W brzuchu piekło. Boli... Zaczynam rozumieć smoka wawelskiego. Mam nawet podobnie wzdęty brzuszek. Muszę to z siebie jakoś wypuścić. Ale jak? Głośna muzyka nasuwa mi pewien pomysł. Przy mocnych basach zaczynam popierdywać. Rytmicznie. Jestem na zmianę gitarą, perkusją lub czystym wokalem. Jazgot zagłusza naturę. O walorach zapachowych staram się nie myśleć. Przepierduję tak jakieś trzy kawałki AC/DC. Co za ulga!!!
Z błogostanu wyrywa mnie szwagier, który pożeglował wcześniej do innego stolika. Szarpie mnie za ramię. Spoglądam wokół, cała knajpa gapi się na mnie. Wtedy dopiero zdaję sobie sprawę, że przez cały ten czas mam na uszach słuchawki mojego odtwarzacza MP3.
Mówię Wam - nie jedzcie czereśni (z piwem)
|
(4) Najlepsze Radio · napisany: 01.03.2012 20:28
|
Mam nadzieję, że nie zostałeś z-amerykanizowany ;)
|
(4) Najlepsze Radio · napisany: 29.02.2012 15:59
|
Siema lux. Serio byłeś w USA? Ile przytyłeś? Nie zdmuchnął Cię huragan? :D
Pozostając w temacie wyboru najlepszej radiostacji to muszę przyznać co poniektórym rację, bo wybór jednej rozgłośni naprawdę nie jest prosty. W GTA2 podobało mi się Funami FM i DJka która rozbawiała mnie zabójczym tempem mówienia, a dobrą muzę zapodawało Head Radio, które grało na wszystkich mapach. W GTA3 Head okazało się równie miłe dla ucha, podobnie jak Rise FM, Flashback i Double Cleff FM, które w połączeniu niezwykle mi pasowały do klimatu gry. Vice City to kontynuacja dobrego soundtracku i najchętniej wymieniłbym wszystkie stacje z wyjątkiem K-Chat gdybym tylko mógł. San Andreas mnie zaskoczyło różnorodnością gatunków, ale i tak miło się słuchało wszystkiego po trochu. Najdłużej jednak leciała muza z Radio Los Santos, która podkreślała klimat rozgrywki. Podzielam opinię sdr-a, który stwierdził, że stacje radiowe w Grand Theft Auto IV nie miały odpowiedniego powera. Byłem wręcz zawiedziony, bo spodziewałem się większej ilości utworów granych w radiach.
Uff.. Znowu napisałem referat. Trzeba dokonać męskiego wyboru, więc stawiam na VRock. V Rock till you drop! God I never get tired of that one!
|
(4) Najlepsze Radio · napisany: 27.02.2012 21:40
|
Przypominam, że w GTA2 rozgłośnie radiowe także miały jakieś nazwy a nie były jednym wielkim ogólnym radiem :)
|
GTA 4 Offline · napisany: 27.02.2012 21:20
|
Hehe, zawstydziłeś prawdziwego fana GTA :D
|
(4) Najlepsze Radio · napisany: 26.02.2012 22:10
|
Dzisiaj nieco wcześniej niż zwykle, a wynika to z przesilenia wiosennego, którego mój organizm nie może zaakceptować. Tłumacząc to na polski: pomimo 12 wypitych dzisiaj kaw, dalej chce mi się spać i nie wysiedzę do 24-ej ;)
Czwarta edycja plebiscytu Best of GTA upłynie nam pod znakiem najlepszej radiostacji. Przez najbliższe dwa tygodnie wybierać będziecie stację, przy której najmilej płynął wam czas podczas gry w waszą ulubioną część serii. Wybór jest naprawdę ogromny, więc z tej okazji do następnego poniedziałku, tj. 5 marca czekamy na wasze typy, a potem szanowne jury wybierze garść najciekawszych propozycji i rozpocznie się głosowanie. Pamiętajcie o uzasadnieniu swojej nominacji! W przeciwnym wypadku nie weźmiecie udziału w losowaniu nagród, którymi w tej edycji są: smyczka GTAthegame.net, alias pocztowy "@gtathegame.net" i $1000 dodatkowych punktów na drobne wydatki w ramach naszego serwisu.
Zachęcam do zabawy, bo nagrody rzeczowe nie są najważniejsze, lecz wasza obecność i uczestnictwo w ramach plebiscytu, która zapisze się na kartach historii ;)
|
(3) Antybohater GTA · napisany: 20.02.2012 17:58
|
Wyniki
Frank Tenpenny (głosów: 5)
Dmitri Rascalov (głosów: 3)
Lance Vance (głosów: 2)
Vladimir Glebov (głosów: 1)
Catalina (głosów: 1)
Ricardo Diaz (głosów: 0)
|
(3) Antybohater GTA · napisany: 08.02.2012 20:54
|
Lance Vance - od początku taki przydupas, kompletnie pusta osobowość, który później okazał się dwulicowy i zakłamany.
|
|