W Kolekcji Klasyki dodali jakąś płytkę z patchami, które jakoś mi nie są do szczęścia potrzebne. Napisali, że to likwiduje błąd przy kupowaniu broni. Z resztą sam spróbuj.
Jak już zapewne wiadomo, od kilku miesięcy planujemy zorganizować meeting polskiej sceny GTA. Wystarczy na przykład spojrzeć na ten temat.
Zdecydowaliśmy się na Kraków. Czemu Kraków? Bo gdyby było w Warszawie, to Marcin miałby za blisko. Wstępnie ustalamy termin na 21 czerwca. W tym temacie chcemy się zorientować ile osób by jechało, oraz czy nasza wstępnie ustalona data wam pasuje. Meeting rozpocznie się około 11 i potrwa kilka godzin, tak aby wszyscy dojechali do domu przed 22. Poza tym, pewnie prędzej czy później zacznie nam się nudzić. O atrakcjach i o tym, co będziemy robić jeszcze pomyślimy. Na razie proszę o podniesienie ręki i wstępną, męską decyzję "ja jadę!".
Ja u siebie na Sempronku 3000 maksymalnie do 260 ustawiałem i było całkiem nieźle. Choć mój kumpel poszedł za ciosem, walnął na maksa (455 Mhz) i komp już mu nie chciał odpalić. :>
EDIT:
fan_GTA: to oczywiste, że gdy kombinujesz z częstotliwością to temperatura się zmienia. Bardzo możliwe, a nawet realne jest to, że teraz masz kilka stopni mniej w kompie. Spróbuj walnąć mu 133, uznaniowo posprawdzaj temperatury (nie wiem, dla niektórych 30 stopni to już jest za dużo, a inni nie przejmują się nawet 70). Następnie możesz zmienić na 166. Tak niski skok nie powinien zaszkodzić. Chyba, że masz kompa na gwarancji, to lepiej w biosie nie grzeb. :)
Pewnie walnąłeś na przywrócenie ustawień fabrycznych w biosie / zresetował ci się bios / pieprzy ci się płyta główna i wartość Frequency CPU Clock przestawiła się na wartość optymalną. Spróbuj zmienić na wartość, którą miałeś wcześniej. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić - wezwij kogoś, kto się na tym zna. :>
kedzior napisał: Poza tym, po co mam jechać na spotkanie może kilkunastu ludzi zupełnie mi z widzenia nieznanych i tylko po to, aby grać w GTA z nimi, albo też czytać jakieś magazyny w empiku, czyż nie?
Żeby dowiedzieć się jak naprawdę wyglądają ludzie z którymi się w necie zadajesz. :>
Yup, Kraków to zdecydowanie dobra lokalizacja. Co do meetingu to oczywiście bym się stawił, daleko nie mam. Fajnie było by sobie przy piwku pogadać z niektórymi osobami z gtg w realu.
mtz - to zapewne kolejna prowokacja ze strony naszych odwiecznych wrogów. :>
mtz: my mamy odwiecznych wrogów? : D w kazdym razie juz nie raz cos takiego na serio widzialem, wiec wole nie wychodzic z zalozenia 'ee, znowu sie z nas nabijaja' ^^
Obecnie forum przegląda 80 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 80 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami