Wasza pierwsza strona www. · napisany: 01.02.2008 22:32
|
Haaa, pamiętam stronę fana. "Jestem Piotrek i mam 13 lat." :>
Oryginalny i niepowtarzalny post z gtar napisał: Hoo.. Pierwszą stronę zrobiłem w wakacje 2002 przy necie TP w Wordzie i było to coś naprawdę durnego, czyli "mam 12 lat, umiem robić strony. mam psa i kota". Potem przez jakiś czas miałem podobnego sajta, którego nazwy zapomniałem.
Na poważnie tym biznesem zająłem się pod koniec wakacji 2005. W wolnym czasie pracowałem nad "Lethal Weapon: Unofficial Site", którego premiera odbyła się 1.01.2006. Potem zebrało się kilku ludzi i ostro nad serwisem pracowaliśmy. Tydzień po tygodniu uzupełnialiśmy stronę, oraz przenieśliśmy się na jakiś lepszy serwer. Pojawił się prawdziwy cms w php, forum i download. Z tego co pamiętam, były tam również tłumaczenia na język polski ekskluzywnych wywiadów z aktorami, czy inne takie. Nawet w planach było podpięcie pod polski serwis Warner Bros, ale ciągły brak czasu z naszej strony i średnia 5 odwiedzin tygodniowo zmusiły mnie do zamknięcia serwisu na początku maja.
Poniżej pierwsza wersja owej strony (modyfikacja: 2.01.2006):
http://members.lycos.co.uk/kudlaczpl/lwus/
|
Wasza pierwsza strona www. · napisany: 31.01.2008 21:09
|
bartg
asshole
Mogłeś chociaż pokazać shoty swojej pierwszej strony, opisać ją, etc.
A tak? Śmietnik będzie, a nie temat.
|
Zbliża się koniec gier na PC? · napisany: 16.01.2008 19:46
|
E tam. Saper i Pinball nigdy nie przeminą. A nawet jeśli, to przecież zostaną te lepsze, rzeczywiste gry - warcaby, chińczyk, piotruś, czy po prostu poker na pieniądze.
|
Obejście paseczka Network · napisany: 16.01.2008 18:13
|
Ten pasek NETWORK nad moim blogiem to mój jedyny sposób komunikacji na całym GTG, więc po co mam go wyłączać? Nie podoba mi się ten myk.
|
Last Fair Volume.1 · napisany: 13.01.2008 17:32
|
Nuda. Beznadziejny "scenariusz", pełno błędów w kwestiach, ubogi język. A poza tym to nuda.
|
TATO, A MARCIN MA JUŻ 18 LAT!! · napisany: 08.01.2008 00:18
|
Ho - ho, impreza na GTAthegame.NET dziś trwa w najlepsze. Bowiem nasz najukochańszy redaktor Marcin kończy swoje wymarzone 18 lat.
Kothka napisał nam tyle newsów i artykułów, że nie starczyłoby mu życia, gdyby chciałby je teraz wszystkie przeczytać. Zrobił nas w bambuko niejeden raz, tworząc z mtz'em cięte tematy. To on poświęcił całe swoje dotychczasowe życie, stąjąc na straży informacji i dostarczając nam zawsze coś przerażająco interesującego.
Za wszystko oczywiście dziękujemy, życzymy wszystkiego najlepszego i składamy się na samochód za 35 kawałków. : )))
Psst. Ty stara dupa już jesteś. P:
|
problem przy instalacji · napisany: 31.12.2007 11:16
|
Zgraj płytę jako obraz na dysk. Jeżeli wtedy nie pójdzie, a płyta faktycznie nie będzie porysowana, zadzwoń do dystrybutora.
|
creative sbs 2.1 350 opór · napisany: 30.12.2007 12:09
|
O tak, podłącz je, daj regulator na max. i sprawdź jak dobrze działają. ^^
A tak na poważnie to nie sądzę, aby to były głośniki stworzone pod wzmacniacz. Jeżeli więc nie chcesz ich stracić, a tymbardziej, że są to twoje ukochane, to lepiej sobie daruj.
|
2 pytania nt. GTA VC · napisany: 29.12.2007 20:07
|
Cytat: Jak zrobić, żeby ludzie (gangi,eleganci itd.) się nie zabijali?
Otworzyć pedstats.dat notatnikiem i ustawić "Fear" na powyżej 80 przy STAT_GANG1, STAT_GANG2 (...). To samo przy tych "elegantach". Powinno zadziałać.
|
GTA Trivia! · napisany: 29.12.2007 20:03
|
E, to ***iście.
Jak brzmi slogan reklamowy firmy Sunshine Autos?
+++ EDIT (30.12.2007 22:08):
Time is up.
Następny proszę.
|
Trailer 3 - Tłumaczenie · napisany: 08.12.2007 20:49
|
Cytat: Man #1 "Co jest, ziom?"
przetłumaczyłbym inaczej. Bez tego "zioma", bo to słówko w ogóle do tamtego klimatu nie pasuje.
|
DOUGHZ · napisany: 08.12.2007 09:25
|
Istnieje jeszcze opcja Homie Project - czyli jeden punkt ekstra od kogoś, kto wejdzie w unikalny link, który mu podasz. Szczegóły tutaj
|
test · napisany: 08.12.2007 09:20
|
|
Welcome to America! · napisany: 06.12.2007 22:28
|
Tradycyjnie już, czekam na wasze opinie na temat świeżego trailera.
Na początku moja. Ogólnie mi się podobało - ten gameplay, walka, minigry (bilard), samochody i zakrwawione ubranie Nikolasa po rzeźni. A do muzyki będzie się trzeba przyzwyczaić. :>
|
Odgadnij datę premiery GTAIV · napisany: 06.12.2007 19:25
|
Ze względu na to, że na tym forum dotyczącym IV jest pusto jak w mojej głowie, postanowiłem dołożyć temacik od siebie.
Do premiery trzeciego trailera zostało około półtorej godziny, napaleni fani_gta bez życia szaleją i skaczą na skakance z radości, a ja mam dla Was ekstra zabawę, w której można wygrać 60 doughzów.
Wystarczy zgadnąć oficjalną datę pojawienia się gry na rynku. Proste? Jak sikanie. Jeżeli nikt nie trafi, to kasę zgarnie ten, kto będzie najbliżej. Typujemy oczywiście jedną datę w formacie dd/mm/rrrr, żeby potem nie było niedomówień.
Konkurs trwa od teraz (tudzież 19:25) do ujawnienia daty premiery przez Rockstar.
|
Go!Cam · napisany: 06.12.2007 16:41
|
Dokładnie, aparaty cyfrowe HP, czy inne podobne dla mało wymagających są niewiele droższe, a robią znacznie lepsze zdjęcia.
A kiedy do tego psp dorzucą coś bardziej przydatnego, jak np. golarkę z obrotową głowicą najlepiej, albo szczoteczkę do zębów?
|
|