Rozdzielczość, gta3 i crash · napisany: 28.11.2007 12:49
|
W ogóle nie mogę zmienić. Z tym ustawieniem rozdziałki wg ariasza pomogło, chociaż też z jajcami, bo tam ustawiłem 1280x768, a u siebie gra ustawiła się na najwyższej możliwej.
Sądziłem, że ktoś miał podobny problem i w cywilizowany sposób go rozwiązał, ale chyba się pomyliłem.
|
Rozdzielczość, gta3 i crash · napisany: 26.11.2007 21:28
|
Salut. To już drugi raz w życiu zakładam temat na tym pięknym forum. Również drugi raz z pytaniem o pomoc. I proszę o udzielenie jakichś wskazówek, a nie głupkowate komentarze, jakie niektórzy walą pod tematami dotyczącymi pomocy.
Otóż diabeł siedzi w opcjach GTA3. Kiedy zmieniam rozdzielczość z domyślnej (640x480 x16) na wyższą i klepię ten wielgachny enter na klawiaturze, to gra zalicza crasha, wywala mi błąd i sprowadza z powrotem na pulpit. Pamiętam, że walczę z tym problemem odkąd mam oryginalną wersję. Tak, tak - oryginalną wersję gry z Kolekcji Klasyki. Czyli jakieś pół roku. Zdumiewające jest to, że problem z rozdziałką nie pojawiał się na świeżo zainstalowanym systemie. Wtedy gierka śmigała elegancko. Ostatnio zmieniłem kartę graficzną na lepszą i nic. Napisałem nawet maila do Cenegi z zapytaniem, lecz do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi. Przeszukałem google, ale tam zamiast na rozwiązanie, trafiłem na strony zupełnie nie na temat. Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć, co jest grane?
|
komórka w mixie · napisany: 26.11.2007 20:06
|
Jak nie wykorzystasz minut w abonamencie, to powinny przechodzic na nastepny miesiac. Zgodze sie, ze przy podpisywaniu umowy mozna troche przerznac z abonamentem, bo w salonie za wszelka cene probuja wcisnac ludziom glupie darmowe weekendy, czy podwojne minuty, za ktore chcac, nie chcac trzeba osobno placic.
|
komórka w mixie · napisany: 25.11.2007 11:04
|
Nie polecam mixa. To praktycznie to samo, co na kartę, tylko jeszcze można sobie telefon wybrać. Lepiej sobie wziąć zwykły abonament i mniejszy okres rozliczeniowy - 24 albo nawet 12 miesięcy.
|
Jaki samochód na osiemnastkę? · napisany: 04.11.2007 17:49
|
Mógłbym opisać każdy samochód, ale mi się nie chce. Ja bym Ci polecił Volkswagena. Komfortowy, duży, niezbyt szpanerski i z idealnym silnikiem. Nadaje się na każdą okazję.
Chyba, że masz niezwykle ciężką nogę i bardzo będziesz chciał przypierdolić, to polecam Alfę 147. Tyle, że raczej w nocy nie będziesz spał, tylko wyglądał przez okno. :)
Podsunąłbym Ci kilka innych sprawdzonych modeli, ale musiałbym wiedzieć, czy chcesz coś sportowego, czy standardowego.
|
Otwieramy... · napisany: 20.10.2007 19:07
|
Ja tam polecam trochę uczciwszą robotę, niż ukrywanie linków, taką jak zamiatanie liści, sprzątanie plakatów wyborczych, czy pomagierowanie w różnych zakładach pracy. Robota jest, tylko trzeba jej dobrze poszukać.
|
[żźćńąęóś] · napisany: 28.07.2007 12:56
|
Ustaw sobie 'charset' na ISO-8859-2.
|
Just Jazzy 4 · napisany: 13.07.2007 22:23
|
Imo strasznie się na tym wynudziłem. Tutaj zgodzić się muszę z lazlow'em. Też przestało mnie rajcować czytanie literek.
Nie dotrwałem do końca. Dlatego nie oceniam.
|
Wakacje :P · napisany: 13.06.2007 23:22
|
Zostaję na osiedlu, bo nie przyjęli mnie do roboty. :P
|
OLD SCHOOL · napisany: 10.06.2007 22:19
|
Hoah, pamiętam jak z siostrą, ojcem, matką, dziadkiem i kumplami grałem w coś a`la Mario na C64. Giana Sisters się to nazywało. Coś wspaniałego. No, ale potem przyszły zmiany, pc i gta1.
|
MUSIC IS WAY OF YOUR LIFE · napisany: 08.06.2007 19:30
|
http://www.last.fm/user/kudlaczpl/
Wszystko o moich gustach muzycznych. :>
|
[film]KillVe kolejne części · napisany: 29.05.2007 15:18
|
Chociaż ciut krótsze od części pierwszej, to i tak ciekawe. Znowu czasami zdarzają się głupie błędy, jak braki ogonków w samogłoskach. Wyłapałem też jeden dosyć głupi błąd w kwestii "chyba odzyskuje świadomość". Odzyskiwać można przytomność. :)
Co denerwowało oprócz tego? Z pewnością ustawienie kamery przy pościgu. Dziwne dosyć.
Mimo to znowu fajnie się oglądało. Oceniam na 7+/10.
|
Liberty Deep · napisany: 27.05.2007 21:01
|
Zdaje się, że mtz już wszystko wyjaśnił. Naprawdę irytujące są niektóre błędy interpunkcyjne oraz te pozostałe. Moja ocena to mocne 3.
|
Napisy.org zamknięte! · napisany: 17.05.2007 22:44
|
nah, ja nie mam komentarza.
z jednej strony fajnie, bo nie będzie tylu obciąganych divixów przez nieumiejących anglickiego, a z drugiej głupio, bo czasami tłumaczenia były o wiele lepsze od tych, co dawał oficjalny dystrybutor.
|
Nokia 5200/5300 Xpress Music · napisany: 13.05.2007 11:49
|
Cytat: Mile widziane także propozycje modeli komórek stworzonych właśnie głównie do muzyki :P
Motorola E398 - sam mam ją prawie dwa lata. Bardzo fajna, łatwa w obsłudze i tania. A jak ci się znudzi, to zawsze możesz dograć jakiegoś nowego softa z ITunes czy coś.
Oczywiście możesz kupić nowsze modele, jak E1 czy inne takie. Nie wiem, nie interesuję się nowszymi.
No, tylko gdzieś po roku użytkowania bateria zaczyna trzymać 2-3 dni. :P
|
ile macie wzrostu i wagi · napisany: 12.05.2007 11:18
|
187 m... cholernie wielki jesteś. :o
Ja mam tylko 174 cm i 71 kg. [me hides]
|
|