Dołożyć wincyj ramu albo odpalić w okienku 800x600. Wyłączyć zbędne procesy systemu, antywirusy itp. 4 GB na współudział z kartą to faktycznie za mało, sam Windows potrafi dużo zająć, do tego 1,5gb idzie na kartę.
W folderze osobistym (Dokumenty) masz folder Rockstar Games. Dalej powinieneś mieć foldery GTAV i Social Club. W nich znajdziesz pliki launcher.log i sicialclub_launcher.log. Podeślij je gdzieś i wrzuć link tutaj, może znajdziemy przyczynę problemu
Wywal Rockstar Launcher i wyczyść pozostałości np. Ccleanerem. Zainstaluj ponownie Rockstar Launcher na partycji systemowej (domyślnie C:). Daj znać jak poszło.
Zauważcie, że Rockstar testował pewne nowe elementy w swoich innych grach zanim te trafiły do GTA. Silnik RAGE pojawił się w Table Tennis zanim trafił do GTAIV. Motion Scan w połączeniu z motion capture najpierw pojawił się w LA Noire. Sam motion capture znamy z GTA3, a zaczęli go wykorzystywać w 1997 roku! Mechanizm strzelanin jak i tryb Online od strony technicznej GTAV jest wyjęty z Max Payne 3. System medalowy i powtórki misji pojawiły się najpierw w TBoGT (poprawcie mnie jak się mylę). Jeżeli wykorzystają cokolwiek z RDRII (a zrobią to na pewno) to przyszłe GTA będzie killerem w branży.
Czytaliście o grze Desperados 3? To taka strategia skradanka gdzie gracz dowodzi pięcioosobowym gangiem rewolwerowców na Dzikim Zachodzie. Ta część miałabyć spadkobiercą Desperados jedynki, w które się zagrywałem mając 11 lat, dzięki tej grze polubiłem westerny Gra miała mieć swoją premierę na początku 2019. Została przesunięta na czas nieokreślony w 2020. Zapewne dzięki RDRII właśnie. :)
A Mafia 3? Z zapowiedzi wynikało, że zmiecie GTA5 pod dywan. Nie tylko mechaniką, ale i dobrze opowiedzianą historią i klimatem. Po premierze wyszło tak sobie. Wiele elementów zabrakło, a fabuła była krótka i monotonna. I nawet DLC nie uratowało gry, jak i producentów, którzy finansowo się chyba nie podnieśli.
GTA to zdecydowanie seria gier wyznaczających zawsze nowy kierunek. Może okresy pomiędzy nowymi częściami specjalnie są tak długie, bo nie byliśmy gotowi na GTA6 np. w 2016 roku?
Driver jak na tamte czasy był niezły. Grałem na zmianę z GTA2. Jesienią 2001roku GTA3 pozamiatało tak że wszyscy zapomnieli o Driver 2 który wyszedł chwilę wcześniej i o Driverze który wyznaczył pewne trendy.
>bo my, miłośnicy serii gta, widzimy w tym rozwijającym się projekcie coś więcej niż fani call of duty w ich grze, która już przemija.. teraz liczy się urozmaicenie, zaskoczenie..
Ronin już jedzie Ci nakopać ;)
Generalnie od pierwszej części (tej w 2D) GTA wyznaczało nowe standardy w grach komputerowych. W 97 roku gra może nie była najładniejsza, ale dała graczom swobodę i możliwość wcielenia się w bandytę, szok!
Kiedy w 2001 roku zaczęły pojawiać się pierwsze screeny z GTA 3D (tak, w marcu 2001 gra się tak nazywała), dziennikarze growi nie mogli uwierzyć że można zrobić tak zaawansowaną produkcję i można wykorzystać motion capture na tak wielka skalę.
A San Andreas pamiętasz? Wtedy też się działo. Gra wciąż bazowała na silniku z GTA3 a spuchła do niewiarygodnych rozmiarów.
GTAV w 2013 również wyznaczyło nowe standardy w grach. To m.in. ogromny świat, setki tysięcy możliwości, ogromny scenariusz i otwarte podwórko w Online. Mam wrażenie, że do tej pory nikomu nie udało się dogonić Rockstar Games pod w kątem kto wyprodukował większa grę.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Postawiłem wszystkie dzisiejsze na jednym kuponie, ale mecz Walia - Chorwacja mi nie wszedł :)
Gratulacje dla Reprezentacji!
Obecnie forum przegląda 31 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 31 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami