Witam. Mam taki problem. Zetknęłam się z misją Demilition Man i kompletnie nie wiem jak ją przejść. Tzn,wiem o co w niej chodzi,ale chodzi mi o to,że poprstu nie wiem jak poruszać helikopterem w przód i w tył. Prosze o konkterne napisanie mi,jakim przyciskiem co się wykonuje. ;)
dodam jeszcze,że gram na laptopie,bez joysticka ;)
Z góry dziękuje za pomoc :*
no tak,próbowałam już ustawić sterowanie w ustawieniach,ale niestety nie mogę siepołapać czy mogłybyś mi wytłumaczyć,jak konkretnie mam zmienić te ustawienia? tzn. wiem,ze w ustawieniach gry ale przy której opcji?
przepraszam za niezrozumiely tekst ;)
angielski znam i dlatego w opcjach gry,w sterowaniu jest tabelka "on foot"-czyli pieszo/na nogach/na ziemi i "car" czy cos w podobie,i nie ma nigdzie nic o helikopterze ;/ więc pytam się grzecznie,gdzie mam tego szukać??
Witam,zdaje sobię sprawę z tego,iż moja prośba wyda się dla większości banalna,ale nie bardzo kumam jak latać helikopterem w Vice City Stories (PSP).
Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć co zrobić,dzięki i pozdrawiam.
mam ogromna prosbe do kogos kto potrafi przejsc misje z helikopterem! moglby ktos przejsc mi ta misje, bo niestety nie daje sobie z nia rady... przesle save'a na maila jakby coo ,wielkie dzieki z gory!
Ale jaja! Nie sądziłem, że jeszcze ktoś gra w Vice City :D
Pamiętam tę misję, gdy próbowałem przejść po raz pierwszy. Po wielu próbach mi się udało, a trochę potem przyszła kolej na "The Driver"... ;>
Jeśli mimo to wciąż nie dajesz sobie rady prześlij save na jakiś serwis hostujący pliki (rapidshare, wrzuc.to) i pokaż linka. Może znajdzie się ktoś, kto ma akurat zainstalowane VC ;)
W00t, ale stary topic Tak jak pisze chaos, wrzuć save na jakiś serwer i wklej nam tutaj linka. Ew. wyślij do mnie, spróbuję się pobawić sdr małpa gta kropka co kropka pl