Kryptoreklama by to była, gdyby RSC było tego warte, a dobrze wiemy, że póki co nie jest bo nie ma już nowych pomysłów na screeny. Dlatego potrzebne jest nowe GTA, a co przez to idzie, durne ukryte ***ły.
Wierzba napisał: metz a gdyby tak nakręcić gta story? ekranizacja to dobry pomysł tylko potrzebna by była spora grupka ludzi na MTA ale scenariusz już masz. Co wy na to?
Skoro to pytanie do mtza, to dlaczego nie skminisz sobie do niego kontaktu, tylko zakładasz topic?
Janciwo napisał: Nie chciałbym tam grać jakimś SIMSEM ale motyw z Taxówką w VC mi się podobał (śmierć podczas misji oznacza stojącą pod szpitalem taksówę czekającą na Ciebie)
Właśnie, pierwszy trailer zapewne niewiele na wyjaśni, bardziej da nam do myślenia i powody do kolejnych domysłów. Nie ma mowy, żeby pojawił się narrator mówiący co i jak, dobrze będzie jeśli to będzie trwało około minuty w ogóle.
Ja mam wielką nadzieje na odrobinę miasta, możliwości i bohatera, no i oczywiście muzyki. Szczerze mówiąc trudno jest przewidzieć co to dokładnie będzie bo IV ma być zupełną nowością więc póki co możemy sobie pogdybać.
Obecnie forum przegląda 219 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 219 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami