A ja powiem, że jeśli miejscówka będzie w miarę w środku polski i trafi siędla mnie dobry moment (po poborach) to dla mnie jest wszystko jedno gdzie ikiedy. A do spotkania z sysuniem nie doszło bo nie miał jak dojechać, a ja spieszyłem się pod Torwar.
Meeting już jakiś czas temu wstępnie był ustalony na listopad (i z tego co pamiętam w Krakowie gdzieś, czy Łodzi?) przeze mnie i kothkę. I wtedy zebrałoby się więcej osób i bardziej znanych, a nie raptem trzy czy ileś. I to byłoby prawdziwe spotkanie na szczycie.
Don_Luigi napisał: "Jak dwójka to dwójka: jedno z haseł Zaibatsu brzmi "Od... do... i...!" Zastąp kropki brakującymi słowami (po polsku)."
To chyba bylo pytanie :>
Dokładnie, to było pytanie, a że nikt nie jest tak rozgarnięty w Classicach to nikt nie wiedział.
"6. Jeżeli w przeciągu 48 godzin nie padnie poprawna odpowiedź to autor pytania musi zadać nowe.", k.u.r.w.a. I nie jestem ograniczony czasem. Więc nie korzystaj z okazji i się nie wpierdalaj.
Ta grafika ssie. Postacie wyglądają jak ludziki z Lego Technics, jest bardziej cukierkowa niż Vice city, a motocykle wyglądają jak ***owo zrobione modele do podmieniania w SanAndreas. Oby to były fake screeny... Nawet logo mi sie nie podoba, oficjałka też zdupy. A idź pan...
Popatrzyłem na swoją rangę i pomyślałem: "O ***a! No przecież! Trivia!" i gazem do topiczku.
Postaram się zadać pytanie z fabuły, tak aby nie można było poszukać odpowiedzi w sieci.
W jakim samochodzie była podłożona bomba dla LoveFist?
Obecnie forum przegląda 244 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 244 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami