Temat - rzeka, poruszany nawet w artykułach na _R.
***lę latynosów i wszystkich innych bambusów i kitajców, ja chcę amerykańca białasa normalnego jak Fido, tylko, że on był niemową, a Cipriani był podstarzały.
Z premierą nie będę się wypowiadał bo mnie poniesie jak przedmówców.
Ja chcę Vice City z 2010 roku, bez żadnych podróży w czasie. chcę zobaczyć to samo miasto z dzisiejszymi efektami graficznymi, mieszkańcami itd. Jeśli chodzi o Liberty City i NYC jestem już spełniony po IV.
Starczy ***lenia o tym co komu i dlaczego nie działa.
Nie wiem czy ogarnęliście ju
ż materiał z GameTrailers więc zapodaję linka i polecam bo warto, strasznie jara.
Prowadzący program Geoff Keighley zarzucił vice prezesowi od developingu Jeronimo Barrerze pewną spekulacją wyczajoną na forum. Misja Museum Piece z IV odblokowuje achievement Impossible Trinity nadający pewne znaczenie opierające się o trylogię. Trylogia ta miałaby dotyczyć kluczowych postaci występujących w owej misji. Są to oczywiście Niko Bellic, którym żyliśmy w standardowej wersji IV i Johnny Klebitz, którym będziemy żyli w nadchodzącym DLC The Lost And Damned.
Trzecią sugerowaną kluczową postacią ma być Luis Fernando Lopez, który przerywa diamentowy deal atakiem. W linku macię kulawą fotkę gościa.
Co na to Barrera? Spalił frana nie potwierdzając i nie przecząc.
Wiadomo, że do tej pory potwierdzone są tylko dwa DLC, więc jest duże prawdopodobieństwo. A dobrze wiemy jakiego to my, fani serii mamy nosa do takich spraw ;)
Ja osobiście idę o flaszkę, że ta spekulacja potwierdzi się w serii. Pozdro.
Nie wiem, sprawdź czy skorzystanie z pomocy przyjaciół coś pomoże, ale jeśli faktycznie zgadza Ci się wszystko z listami poleceń na 100% z różnych stron, to niezła kupa.
Ogólnie staramy się o jak najlepsze odzwierciedlenie klimatu serii i części w naszym języku, nie mówiąc już o kwestiach nazw własnych i dialogów właśnie.
W tym topicu będę Was informował kolejnymi postami o postępach w tworzeniu spolszczenia do Grand Theft Auto IV na PC. Czas na pierwsze screenshoty z gry!