Jest na Middle Park, Alderney City, Normandy i Happiness Island, poznajduj sobie te dzielnice bo nie ma map pokazujących gdzie występują poszczególne pojazdy, byłoby tego za dużo. Na przyszłość szukaj artykułów o pojazdach chociażby na GTAWiki, tam są wymienione m. in. miejsca występowania poszczególnych pojazdów.
Skoro strona poświęcona jest R* to nie wiem dlaczego zawiera GTA w nazwie. Na początku myślałem, że to jakaś strona z poradnikami, solucjami i radami odnośnie przechodzenia poszczególnych części serii GTA. I to imo byłby fajniejszy pomysł na stronę, pozbierać takie rzeczy żeby ludzie mieli taką jedną stronę zamiast latać i pytać po forach. A powiem Ci, że dla mnie strona wygląda przyzwoicie, niezależnie od tego czy robiłeś ją sam od podstaw czy nie. Tylko na tło strony dałbym coś bardziej ogólnego R*, jakiś motyw z tapety ich albo coś. Wiem, że RDR jest teraz na topie, ale to jakoś nie trafia, wygląda jak strona tylko o RDR. No i może nad topem bym się wysilił nieco bardziej. Chociaż co tu uradzić skoro nazwa już sama w sobie jest niebardzo (moim zdaniem) A, od razu Ci powiem żebyś nie liczył na ruch na stronie, własną społeczność userów itd. Nie te czasy, nie ta tematyka i nie ten klimat żeby od nowa coś takiego się stworzyło. Ale działaj działaj, powodzenia.
queue napisał: W każdym razie jestem przekonany, że nie macie praw do hostowania 90% modów na stronie, w szczególności produkcji mojego znajomego TriXigT a już na pewno Simple Native Trainera od sjaaka, jednej z ważniejszych postaci na scenie moddingu IV. Sytuacja nabiera smaczku w kontekście pierwszego podpunktu Waszego regulaminu:
Cytat: Uzytkownicy umieszczaja tresci wlasnego autorstwa na stronie oraz na forum. Dlatego aby uszanowac ich prace zabrania sie kopiowac, chyba ze autor wyda taka zgode.
Przecież zawsze jest tak, że nie wracają. Po co niby mieliby wracać. Lepiej byłoby żeby wracali wszyscy ci, którzy pytają czy im IV na kompach pójdzie. Wtedy po ich odpowiedzi można by usuwać dane tematy bo to jest wbrew pozorom o wiele większy spam niż taka pojedyncza reklama strony. Tym bardziej, że raz na ruski miesiąc bo strony tak jak kiedyś już na szczęście nie powstają jak grzyby po deszczu.