Pokazywałeś ją już na IRCu i mówiliśmy Ci co o niej sądzimy. Dla mnie top jest niedopasowany, z resztą trochę uboga, no, ale skoro mówisz, że niedokończona... to w takim razie po co ją pokazywać?
No topic mnie rozjebał.
"Oh noes, będę miał peestrzy, ale nie wiem jaką grę wybrać, pomocy hilfe ajuto!" O jakiś Ty biedny. Najgenialniejszej konsoli, ale jeszcze jej nie masz.
I odpalanie i gaszenie silnika.
Ale co do np wypisywania mandatów (skoro już nawiązujemy do Mafii), byłoby to pewnie uciążliwe, a nawet wręcz ***iające podczas misji, szczególnie czasowych lub ściganych.
Misja End Of The Line od Sweeta. Tenpenny ucieka wozem strażackim ze Sweetem chwytającym się drabiny na dachu. Tenpenny chce go zrzucić. Sweeta na szczęście ratujemy, a po ponad minucie strzelanki Tenpenny traci panowanie nad wozem i kaput. Spada z mostu, a CJ go dobija.
Od swobodnych tematów jest Café Robina, a GTG.Clan moim zdaniem jest przeznaczone dla tematów czysto klanowych. Nie ma sensu robić podwójnych działów bo co to za różnica, czy ktoś z klanu, czy nie.
Od czego Ken Rosenberg był czystszy po wyjściu z odwyku? Pytanie odnosi się do filmiku The Introduction. Wsłuchajcie się w to co sam do siebie mówi pod szpitalem.