Witam..
Chciałbym się dowiedzieć czy można gdzieś znaleźć LICZNIK prędkości do GTA VC ?? DO WSZYSTKICH pojazdów szczególnie motorów // Znalazłem jakiś prędkościomierz do gta vc ALE NIE WIEM JAK GO używać !! a z tego co się dowiedziałęm po angielsku był on tylko do cars - czyli samochodów a ja chcę też do motorów ( ale i tak nie wiem jak go używać ) ///Speedometer 1.1 for GTA VC/// kompletnie nie wiem jak go używać
Jak macie jakieś programiki z takimi licznikami prędkości no to podajcie z góry dzięki będę odpowiadał na pytania
Wejdź na tocaedit.com
kliknij po lewej przycisk "files"
wybierz "GTA: Vice City"
i poszukaj "VC Cam Hack v3.0c"
Na stronie masz wszystkie informacje jak go użyć
Btw. w GTA IV mogliby w końcu dodać prędkościomierz.
Żeby się zamieniło w ścigałkę? Gdyby w czasie misji, gdzie zadaniem jest wyścig się automatycznie włączał lub poza takowymi misjami można byłoby go włączyć/wyłączyć w dowolnym momencie, to w sumie niezły pomysł.
zanim przeczytalem posta lazlowa, juz widzialem swoja wypowiedz tym temacie... w mafii licznik w niczym nie przeszkadzal, a zwazajac na realne warunki ruchu ulicznego, bardzo pomagal. chcialbym zeby w gta4 byly przepisy drogowe, a policja scigalaby nas za ich lamanie. rowniez klawisz ograniczajacy predkosc naszego auta do dozwolonej (niczym w f1) bylby mile widziany w moich oczach
I odpalanie i gaszenie silnika.
Ale co do np wypisywania mandatów (skoro już nawiązujemy do Mafii), byłoby to pewnie uciążliwe, a nawet wręcz ***iające podczas misji, szczególnie czasowych lub ściganych.