Choc nie skonczylem jeszcze podstawki, zaluje ze caly ten spor motocyklistow jest tylko epizodyczny, spotykasz tylko z dwie postacie powiazane z tym, SPOILER!jedna zabijasz itd. Ten DLC ma nas troche przyblizyc do tych watkow - i fajnie.
Liberty Rock Radio - ze wzgledu na Iggy'ego Popa i calkiem niezly dobor piosenek. Tuff Gong - bo niezla muza. D: I w ogole, strasznie przypadly mi do gustu te rasta elementy w IV. Postacie, bar, muza etc. Beat FM - wpadajace w ucho kawalki i taki narwany z deka DJ, przynajmniej moim zdaniem.
Może powtórzę za kimś, ***ć. Skoczek, ja Ci od serca radzę próbować ile się da, będziesz z siebie bardzo zadowolony, gdy już uda Ci się tę misję ukończyć. ;)
Wchodzisz do plikowni, wybierasz czesc GTA, do ktorej chcesz pobrac zapis, nastepnie wchodzisz do odpowiedniej kategorii, klikasz przycisk aktywujacy sciaganie, czy cos tam, i masz... Nic trudnego.
Kedzior napisał: A po trzecie primo: Role playing ssie.
Wolę prawdziwe wyjście na dwór i tego tobie i graczom na tym neoshitowskim serwerze życzę gofus, bo widzę że cię po prostu na to nie stać.
Wiec wytlumacz mi, dlaczego grales na PRP, bedac adminem wysokiego poziomu? Dlaczego spedzales tam wiele czasu i nigdy nie widzialem zebys narzekal?
RP traktowane powinno byc jako zabawa, i tak traktowane jest przez duza czesc osob grajacych na tego typu serwerach. Oczywiscie, ze swiat realny jest wazniejszy i to on powinien byc stawiany na pierwszym miejscu, ale granie w gre oparta na zasadach realnego zycia juz oznacza, ze jest sie no-life'em?
A co do samego serwera, nasuwa mi sie pytanie, ile jeszcze powstanie takich serwerow, majacych cieszyc polskich graczy, lubiacych ponabijac sobie poziom i tracic caly dzien na to. Doprawdy, tworzycie serwery, w teorii RP, podczas gdy macie na uwadze jedynie skrypt.
Osobiscie nie zycze Wam powodzenia i nie uwazam, ze jest to dobry pomysl, a na pewno lepiej brzmialoby, gdybyscie nazwali sie serwerem RPG, niz RP, bo roznica jest. Spoleczenstwo polskich graczy SA-MP nigdy nie pojmie tak naprawde, czym jest role play i jak sie go powinno grac. Dlatego tez tworzenie 1000000 serwera o tej tematyce uwazam za bzdurne.
Film jest przede wszystkim nudny. I jak wiekszosc Twoich wczesniejszych produkcji, kiepski i na sile probujacy byc smieszny, co kompletnie nie wychodzi i spala na panewce.
Szczera rada od serca - daj spokoj lub uswiadom sobie, ze takie filmy nikomu, naprawde nikomu, sie nie spodobaja.
tommypl napisał: O czym była rozmowa Big Smoke'a z CJem podczas misji end of the line?
CJ pytał Smoke'a, dlaczego to zrobił (zdradził gang i zajął się produkcją narkotyków, sprzymierzył się z Ballasami, Rifą, Vagos, itd), na co on odpowiedział, że wizja pieniędzy i potęgi go przerosła i pochłonęła.
Dobrze, że Luigi i Pips napisali o tych dwóch seriach. W grach RPG najrzadziej patrzę na grafikę, ponieważ będąc fanem tego gatunku szczerze mówiąc, mam to w dupie. Gothic, The Elder Scrolls, Baldur's Gate, IceWind Dale, itd. - świetne gry, chociaż żadna z nich nie zachwyca grafiką.
Don_Luigi napisał: Mario ma ***ową grafikę, a grało w niego miliony osob.
Dlaczego? Bo ma świetną grywalność.
Moim zdaniem najważniejsza w grach video jest frajda i przyjemność z gry, a nie bajery typu silnik graficzny i pixele. Nie patrzę na to, chociaż oczywiście miło jest, jak gra ładnie wygląda. Gdy biorę się za coś, pierwsze na co patrzę to sterowanie i soundtrack. Te dwie rzeczy są dla mnie najważniejsze. Potem fabuła i rozgrywka, następnie dopiero grafika. Zwyczajnie, grając w gierki nie obchodzi mnie, czy gra jest pełna wodotrysków.