o ile grafiki niewykraczajacej poza standardy i innych mankamentow ktore wedlug ciebie gra zawiera, o tyle wiekszosc bugow przez 2 miesiace mozna wykryc i wyeliminowac.
Taa... szczególnie że Jade (nadzorująca projekt) mówiła, że gra jest już w fazie końcowej, a tu co chwila jakiś bug i tu jej cytat: "Ups, napewno to się już nie powtórzy", a powtórzyło się jeszcze bardzo dużo razy. Wystarczy tylko przeczytać raport, którejkolwiek z pism/serwisów internetowych. Wszyscy oni narzekali na masę bugów. I nie wiem czy to zdołają jescze poprawić. Najbardziej irytujące były chyba zwłoki co drugiej zabitej osoby, lewitujące 3 metry nad ziemią :p
rp: 20840 skąd: Vice City
Wicko napisał: Assassins Creed (wczoraj wyszło) ma świetną grywalność (na prawdę, rewelacja!), ale także cudowną grafikę. Bez tej drugiej nie byłabuy aż taka fajna.
Heh, assassin nie ma dobrej grafy jak chcesz coś z dobrą grafą to tu albo to
Assassins Creed wyszło kilka dni temu na torrentach. Gra zyskuje noty powyżej 9,5/10, wszystkie Xboksowe fora o niej trąbią. Fizyka wspaniała, bugi wszelkie poprawione, grywalność, AI, wszystko w tej grze jest GENIALNE.
Nie wdiziałem złej opinii na żadnym z for, które czytam.
Bez większego podmuchu? lol.
Rozgrywka nie ma w sobie nic z liniowości. Robisz dokładnie to co chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz. Możesz ***zielić sztyletem prosto w szyję swojemu celowi i ***dzielać jak najszybciej, albo kombinować kilka godzin tak, żeby jak najmniuej osób Ciebie widziało.
A Gears of War nie ma praktycznie żadnej fizyki. Akurat dziś rozmawialiśmy o tym na jednym forum. Wiele elementów stoi przyklejonych jak skała. Ogólnie mało w niej ruchomych elementów (a w takim Saints Row z Havokiem możesz poruszyć niemal wszystko, i rozpada się to na przynajmniej kilka kawałków)
Pomyliłeś rok chyba, bo odkopałeś dosyć stary temat.
Co do tematu, nie miałem jeszcze okazji się wypowiedzieć, największą uwagę w grze zwracam na fabułę, i to stanowi dla mnie współczynnik jej grywalności; patrz: "Mafia". To jest subiektywna sprawa, gust, a o nich się nie dyskutuje zanadto.