Mumol napisał: Czasy współczesne ... Wole czasy z II wojny światowej :)
Mi sie druga wojna juz przejadla. Tworcy gier nie znaja niczego poza operacja Overlord, czy Stalingradem. :e I tak wlasnie powstaja gry w ktorych wojna trwa jeszcze w 1946r., np. nowy Sturmovik.
rzylka -> zal mi ciebie. ;/
a co do sprawy z lothronikiem, to mnie to calkowicie ***. : ) z tymze teraz na cartelu nikt nie bedzie mogl niusow pisac, bo on ma zabojcze tempo. :P
SA Stories na pewno NIE bedzie (nie bede juz sie rozpisywal, czemu nie).
A co do nawiedzonych miejsc - to gadasz bzdury, CarlosVC. Rozumiem Easter Eggs, jakies dodatkowe smaczki od Rockstara podczas rozgrywki, ale nawiedzone domy? Wez lepiej Scooby Doo poogladaj. :(
Chciałem założyć własny server w gta vc.............
ściągnąłem MTA 0.5 i posługiwałem się według tej instrukcji KLIKNIJ ( tworzenie serverow jest na samym dole ) wszystko idze dobrze tylko problem pojawia się teraz.....
otóż pisze że trzeba::////By uruchomić serwer klikamy Setup Server a następnie Start Server// Po kliknięciu na //Setup Server// Słyszy się dźwięk błędu (nie wiem jak określić ten dźwięk.. jest to zwykły dźwięk typowego błędu myśle że każdy będzie wiedział o jaki mi chodzi) po tym dźwięku żadny komunikat mi nie wychodzi następnie klikłem na start server i wyszło mi wszystko weszłem w vc:mp gold edition (jest to zwykły program do grania przez mp) i nie widziałem mojego serveru może to przez ten błąd nie wiem...
Może wy będziecie wiedzieli jak to zrobic HELLPP
Jak znacie jakie inne programy do tworzenia servera to też możecie dać //
To co powiem raczej malo wniesie, ale bardziej chaotycznego postu w zyciu nie widzialem. :O
akcja nowego gta dziac bedzie sie po raz kolejny [trzeci] w historii serii w najgorszym miescie usa - liberty city, wzorowanym na nyc.
pojawia sie odwzorowane takie elementy miasta jak chrysler building, empire state building, rollercoaster 'cyclone' [w grze screamer], times square, czy dzielnice takie jak bronx, czy brooklyn. no i most brooklynski. ^_^
zpn napisał: himmler, nie podoba mi się twoje podejście do gta. :
no wlasnie. jakies zryte masz. kiedy wychodzi nowe gta, to stare odstawiasz na polke? o co ci biega, koles? wyjdzie czworka, bedziesz sie nia jaral, pozniej znowu cos nowego i bedziesz mowil o iv jak o SA obecnie?