Moja muzyczna 'przygode' zaczalem w bodajze 2001 roku, sluchajac takich kiczow jak Britney Spears, Bro'sis czy Shakira (o.o).
Sluchalem tego rodzaju muzyki (pop), dosyc dlugo. Oczywiscie byly tez inni wykonawcy, ale ci ktorych wymienilem najbardziej zapadly mi w pamiec.
Koncowka 2005.r - wtedy zaczynalem sluchac na wieksza skale hip-hopu/rapu, czyli: Paktofonika, Kaliber 44. Te dwa zespoly zreszta lubie do dzis.
Muzyka ogolem troche mnie meczyla, wiec szukalem jakichs innych wykonawcow, grajacych inny rodzaj muzyki. Trafilem na dwa zespoly: Greenday i Red Hot Chili Peppers. Sluchalem ich przez dlugi czas (RHCP slucham nadal, bylem na ich wystepie miesiac temu w Chorzowie), czyli do ok. maja/czerwca '06.
Wtedy otworzyly mi sie horyzonty na inne zespoly, ktore dzis cenie i lubie najbardziej. Moge powiedziec, ze muzyka ktorej slucham to metal. Heavy badz trash. Nie pogardze jednak ZADNA inna muzyka. Moge sluchac prawde mowiac wszystkiego, jesli nie bedzie to byle chlam.
Myslalem, ze po tym Gorzejcostam naprawde nie moglo byc juz gorzej. Mylilem sie. JA ***LE. ***AAA. :XXXXXXXXXXXX Ten film to prawdziwy syf. ***alaj, radze Ci. :x
+ ?!
-Fabula
-Montaz
-Ujecia
-MUBUTU!
-Wulgaryzmy na poziomie przedszkola
-Niesmak po obejrzeniu
Ryder_pl napisał: Chyba nie czytaliście napisu. version SA. (dla niekuatych - wersja w San Andreas -) A jeśli chodzi o tą tonacje głosów ivony jest to spowodane tym, że jak na dyskotece było głośno to wogóle go nie było słyszeć. A fabuła ta sama bo wersja SA. I nie każde sceny były kręcone za 1-m razem. Papa, pozdrówcie babcie
Co to ma do rzeczy, ze wersja w SA? Wersja w VC jest identycznie denna. Ivona zle intonowala poza dyskoteka rowniez. A to, czy krecone 1, czy 10 razy i tak nie zmienia faktu, ze film jest beznadziejny. A moja babcia nie zyje, wiec przykro mi.
Po nieudanej 'serii' filmow spod znaku 'Gorzej byc nie moze' nie spodziewalem sie niczego dobrego widzac tytul tego tematu. I okazalo sie, ze moje przeczucia byly wlasciwe. Film to kleska.
+ Przerobka tego samego na wersje SA
+ Nawiazanie do JJ
+ Uzycie Ivony (innowacja)...
- ...ktora jednak jest zla w intonacji
- Montaz
- Praca kamery
- Estetyka filmu
- Fabula
- Zenujace wulgaryzmy
Vastian napisał: Mnie bawi w sa spadające samoloty z nieba, te które sobie tak latają czasami, i taki zahacza o drzewo i leci na dół, wybucha tuż przed tobą.