Mam problem przy wczytywaniu Vice City. W połowie paska wczytu się zatrzymuje i dalej nie leci. Wcześniej próbowałem wgrać skin Vica Vance'a do VC (ściągnąłem z PlanetGTA). Więc podmieniałem pliki: CSplay.txd, CSplay.dff, CSdeal.dff, CSdeal.txd. Wszystkie pliki potem wgrałem do oryginału. Musiałem również odhaczyć w plikach Vice City "Tylko do odczytu". Wszystko wróciłem do normalności. Nie wiem co się dzieję. Pomóżcie! :(
Claude? Oczywiście, lubię go, człowiek był takim "cichym zabójcą". Zawsze będzie mi się z GTA kojarzył. A, i błąd w nazwie tematu -> Claude Speed ma być. :]
W Just Cause nie grałem i raczej nie mam zamiaru. Bo jak lothronowi nie poszło, to mi w ogóle nie pójdzie. A ty, drogi autorze wyglądasz mi na bardzo dziecinną osobą, która jakże nie lubi mojego misia Marcinka! BANT!
Więc lothronik napisał o tej grze w tym newsie. Ja w skrócie jeszcze przypomnę.
Cytat: Będzie to gra gangsterska, z akcją osadzoną w latach '40, w Los Angeles. Spodziewać się należy niesamowitej fabuły, gdzie motywy przewodnie to korupcja, narkotyki i... jazz. Co ciekawe, L. A. Noire wydane zostanie na konsolkę trzeciej generacji, czyli Playstation 3 (innych platform na razie nie potwierdzono).
Co Wy sądzicie o tej grze? Temat po to, żeby o niej pogadać, skoro zasługiwała newsa, zasługuje i na temat. :)