Nie mialem okazji jeszcze sie wyrazic nt. tej strony...
Kiepsko. PHP-Fusion, brzydki adres [nie myslales o jakiejs domenie?], lay to o kant dupy rozbic i w ogole - kiepsko. Popracuj troche. ;] Sposob pisania newsow u Was tez lezy.
Lubie_GTA napisał: wiem.To duch tego brata CJ co zginął i teraz mnie prześładuje.bo gdy wyjechałęm na 5 lat do Liberty city on zginął i teraz nie da mi spokoju.
Lawl.
A sprawa dosc interesujaca. Ale nie wierze w to poki nie zobacze screenow...
Jesli w ogole, to ja bym widzial gre jakas osoba z San Fierro (T-Bone?), lub kims zupelnie nowym. Gdyby byl Big Bear, to by sie powielil ten gangsta klimat z oryginalnego SA...
GTA na Wii? Nie. Po prostu - nie. R* musialoby przerobic doszczetnie cale sterowanie, a to by bylo mocno klopotliwe. Z reszta taki pad jaki jest w przypadku tej konsoli na pewno nie sprawdzilby sie podczas grania w GTA.
***alaj stąd luigi, bo strasznie się rozkozaczyłeś ostatnio. milcz.
A zeby nie bylo, ze jestem zimnym i krzyczacym draniem to powiem cos o stronie. Jest niezla, przejrzysta, milo sie ja oglada, choc tematyka mnie nie przyciaga, bo po prostu ksiazki nie czytalem. Ale mila innowacja po tych wszystkich niby stronach/forach o GTA, czy innych grach.
co Wy macie do tego 'odświeżania'? pytanie lothronika może było zadane dawno temu, ale wciąż ktoś może na nie odpowiadać, bo temat jak najbardziej aktualny.
Obecnie forum przegląda 275 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 275 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami