Nareszcie mamy trailer DLC do IV na XB360. Jak oceniacie filmik i czego się spodziewacie po pierwszym dodatkowym epizodzie? Zauważyliście coś ciekawego? Napotkane już wcześniej postacie w fabule IV, nowe bronie? Mówta co chceta!
SPOILER!W grze spotkamy Jasona, chłopaka córki Mikhaila Faustina, którego Niko zabija w misji No Love Lost. Misja ta występuje dosyć wcześnie w podstawowej fabule IV co może oznaczać, że fabuła dodatku toczy się jeszcze przed przybyciem Niko do Liberty City lub zaraz po tym.W dodatku też będziemy mieli do dyspozycji nowe bronie takie jak Sawed-Off Shotgun (z odrzutem), Shotgun z obrotowym magazynkiem. Również jadąc na motocyklu będziemy mogli używać cięższej broni, takiej jak chociażby wcześniej wspomniany Sawed-Off Shotgun.
Marian zdrowy tryb życia prowadzi pobiegać po lesie więc nie zawadzi, bo las jest w maju bardzo ciekawy, można w nim spotkać nimfetki i zjawy. Po lesie biegnie dziewczyna bosa, marian spogląda na nią z ukosa, skóry jak z kiwi, piersi, mmm gruszeczki. Nic tylko wgryźć się w ciało dzieweczki.
Reasumując ciekawie się zapowiada, fajny podkład muzyczny użyto w trailerze. Mam nadzieje że na PC też się to pojawi.
Choc nie skonczylem jeszcze podstawki, zaluje ze caly ten spor motocyklistow jest tylko epizodyczny, spotykasz tylko z dwie postacie powiazane z tym, SPOILER!jedna zabijasz itd. Ten DLC ma nas troche przyblizyc do tych watkow - i fajnie.
Dodatek już skończyłem, nie żałuje ani złotówki - powinień być wydany jako pełnoprawna gra. Zajął mi więcej czasu niż np. uncharted na PS3, do tego bije dużo innych pełnych gier na głowę. Można śmiało stwierdzić, że Lost and Dmaned jest dla GTA IV tym, czym był Liberty City Stories dla GTA III.