Fernando najlepiej wspomina 2007 bo przed IV, było o czym pisać, dużo roboty i dużo ludzi. Dużo pasji. Dużo namiętności. I tak kocham Was wszystkich :*
Typ ***ala typiarę, rucha ja sobie, ona taka żwawiutka, zwinniutka, zna wszystkie motywy motywki, widać bardzo daje radę, bardzo. I tak sobie ją rucha zadowolony bardzo typ, ale w pewnym momencie mówi:
- Wszystko fajnie super sie bzykasz, tylko cycki masz jakieś małe.
- Ale tato ja mam dopiero 8 lat. - odpowiada dziewczynka.
Matko, jeszcze ktoś kręci filmy w SA? Rozumiem grać bo IV nie chodzi, ale robić filmy? Gdzieś Ty się schował? Bez kitu, obejrzyj sobie Amped i Amped 2 jeśli nie widziałeś (chociaż to epic classic) i ogólnie filmy GTAStunting. Popatrz jak to montowali i ulepsz swój montaż.
Strona sama w sobie wygląda mało poważnie jak na "biznes". Poza tym 'ludzie ze smykałką' robią biznes z ludźmi, a nie w internecie, jak nastolatek (nic osobistego).
Cytat: jak poprawnie zamontować klocki hamulcowe na tył i w jaki sposób mniej więcej wymierzyć krzywiznę i odległość od obręczy, by w ogóle zaciski dosięgały do niej przy załączeniu go.
Ja od wieeelu lat mam Granda z hurtowni, przeżył już wiele, ale nie jeździłem już chyba ze dwa sezony, przez pracę, chociaż obiecywałem sobie, że zacznę. A szkoda.
Tylko IV i SA? To chyba kpina jakaś. Albo GTA albo programowanie. To nie te czasy kiedy walczyło się o rangi itd. Poza tym zgadzam się ze wszystkim co napisał drezz. Sorry, ale nie. Powodzenia anyway.