Jak widać nie zrozumiałeś pytania i skopiowałeś jak leci zmieniając kolejność co wcale nie umila zabawy. Dlatego nie zaliczam. Jeśli podasz markę prawidłowego samochodu wtedy zaliczę.
Widzę, że topic z paniki spowodowanej zamknięciem strony przerodził się w najeżdżanie na policję. Im się też oberwało bo jeszcze tego samego dnia mieli ok. 50 wjazdów na stronę.
Przeszedłem Ci też następną misję "New Model Army" bo wiedziałem, że i tak byś z nią tutaj wrócił. Więc misje ze sklepu ZERO masz już skończone. Widzę, że strzelać to owszem, bo każdy głupi potrafi, ale już pokminić z klawiszami manualnie, to niechuja... nvm.
Na rynku liczą się tylko Orange i Plus. Ja mam zwykłego POPa w Orange już dłuuugo i jest spoko. Play to absurdalna telefonia dla bogaczy, a era liczy się tak samo jak Heyah, czyli prawie wcale.
Jakoś mnie nie wciągnęło, poza tym błędy, tak jak mówił tommy.
Z resztą jeśli dajesz wszystko na raz podział na odcinki jest bez sensu. Daj jeden, albo wszystko bez podziału
Jak dla mnie to 3/10 naciągane.
Jakoś mi się Mumola podnieta nie udzieliła. Powinieneś trochę ostygnąć zanim to napisałeś ^^
Ale nie powiem, chciałbym, aby kiedyś miał miejsce ogólnopolski zlot sceny gta. Chociażby i w wawie, tak jak loth zaproponował bo gdzieś na południe jechać to ***nia.
Zrobiłoby się jakąś listę chętnych, którzy są pewnie, że byliby na miejscu, potem odrzuciłoby się jakiś świeżaków, którzy dopiero co się zarejestrowali, tak aby zostali sami znani, a potem porozsyłałoby się jakieś zaproszenia, które byłyby znakami rozpoznawczymi.