Przedstawiam wam pierwszą, moją własną foto-analizę czwartego i ostatniego trailera Grand Thaft Auto IV o tytule Good Lord What Are You Doing? AKA Everyone's a Rat przygotowana na świeżo dwie godziny po premierze filmiku.
Oj sysek, z tą Warszawą to ja dziękuję, za późno wtedy przyjechałem i dupa, musiałem zapieprzac pod Torwar na koncert!
Nareszcie został poruszony temat, ostatnio pamiętam jak o tym gadaliśmy na IRCu aż. Proste, że będę, dla mnie to nie problem. Oferuję _R jako partner reklamowy lub reklamowo-organizacyjny.
Proponuję nakminic wielki banner z logo Grand Theft Auto do zdjęcia pamiątkowego i aby każdy przyjechał ze swoją wizytówką A4 ze swoim nickiem, też do zdjęcia np.
Wszystko spoko, oprócz błędów w dialogach i jako takiej fabuły. Świetnie dobrana muzyka w każdym momencie. Spoko motyw z rekinem. Nie czaje motywu z Tibią. Motyw z Tańczącym Chrześcijaninem rządzi.
UserBary to przestarzała moda, która przeminęła. Przydałby się alfabetyczny rozkład, niektóre są chaotycznie porozrzucane. Mimo wszystko jestem pod wrażeniem dużego wyboru.
Jak napierdalało sie w te gangsterskie Ranchery to on jechał tylko jednym pojazdem, tylko nie pamietam czy to był jeden z ... czy ... bo miał skrzynki z bronią. Ale stawiam na Barracksa OL tego bez ram na plandekę.
Toni napisał: V. Credits
2. Za jako-taką współpracę podziękowania lecą do tommypl i lazlowa.
No błaaagam...
edit 1: zlałeś się na trivię sikiem prostym i to my pilnowaliśmy jej na ile mogliśmy. A teraz kiedy poszliśmy przypomniałes sobie o niej bo potrzebna Ci po to żeby było widac, że cokolwiek robisz. Taka prawda z mojego punktu widzenia.