Duża polska biblioteka modyfikacji do Grand Theft Auto.
Znajdziesz poradniki dotyczące tworzenia modyfikacji, modyfikacje (CLEO, LUA), samochody, bronie do ściągnięcia oraz aktualności ze świata modyfikacji GTA! Strona jest dostępna w trzech językach, to znaczy że goszczą u nas również użytkownicy z innych zakątków świata.
Strona jest otwarta na wszelkie propozycje, współprace itp
W najbliższym czasie zamierzamy otworzyć program partnerski który umożliwi wam zarobienie szybkich pieniędzy dodając pliki do naszego działu download. Po więcej szczegółów zapraszam na naszą stronę.
Przecież zawsze jest tak, że nie wracają. Po co niby mieliby wracać. Lepiej byłoby żeby wracali wszyscy ci, którzy pytają czy im IV na kompach pójdzie. Wtedy po ich odpowiedzi można by usuwać dane tematy bo to jest wbrew pozorom o wiele większy spam niż taka pojedyncza reklama strony. Tym bardziej, że raz na ruski miesiąc bo strony tak jak kiedyś już na szczęście nie powstają jak grzyby po deszczu.
rp: 13580 skąd: Kraków
LuigiPL napisał: Proszę usunąć adres strony. Prawo do zareklamowania swojej strony powinni mieć użytkownicy z jakimś stażem.
Zgadzam się.
W każdym razie jestem przekonany, że nie macie praw do hostowania 90% modów na stronie, w szczególności produkcji mojego znajomego TriXigT a już na pewno Simple Native Trainera od sjaaka, jednej z ważniejszych postaci na scenie moddingu IV. Sytuacja nabiera smaczku w kontekście pierwszego podpunktu Waszego regulaminu:
Cytat: Uzytkownicy umieszczaja tresci wlasnego autorstwa na stronie oraz na forum. Dlatego aby uszanowac ich prace zabrania sie kopiowac, chyba ze autor wyda taka zgode.
queue napisał: W każdym razie jestem przekonany, że nie macie praw do hostowania 90% modów na stronie, w szczególności produkcji mojego znajomego TriXigT a już na pewno Simple Native Trainera od sjaaka, jednej z ważniejszych postaci na scenie moddingu IV. Sytuacja nabiera smaczku w kontekście pierwszego podpunktu Waszego regulaminu:
Cytat: Uzytkownicy umieszczaja tresci wlasnego autorstwa na stronie oraz na forum. Dlatego aby uszanowac ich prace zabrania sie kopiowac, chyba ze autor wyda taka zgode.