hm, to sa jacyś dziwni, imo. ***lnięci ludzie. ale z drugiej strony, równie dobrze, granie w gta można by posącić o 'zajmowanie się głupotami' ariaszu. Bo chyba mi nie wmówisz, że to jest pożyteczne? Zabijanie, narkotyki, seks. I w takie gry grają małe dzieci?
lUbIe_GiEtEa wiesz, zaskoczyłeś mnie. myślałem, że nie piszesz ładnie/ciekawie, z powodu braku poczucia tego, co się podoba, a co nie. a ty po prostu masz przeciętny talet i jesteś trochę za młody na pisanie jakichś nie wiadomo jak ***istych tekstów. : c *
*(treść tej wypowiedzi ma nikły związek z tym, do kogo zwracał się lubje_gjeta w poście wyżej)
tak, dzięki metzenowi ludzie zaczynają pisać, niedługo będą i czytać, a już za kilka lat, Polska będzie krajem, w którym średnia przeczytanych książek rocznie, nie jest mniejsza niż 10. ^^
Lubie_GTA napisał: No koleś jak dla Ciebie największym problemem w życiu jest że Ci nie chodzi SA MP to masz mało problemów. Temat powinien się nazywać SA MP mi nie działa.
Z tym się zgadzam całkowicie.
Lubie_GTA napisał: Ja w ogóle tego nie ściągam bo boje się o kompa żebym wirusa nie ściągnął.
hmm, a loth mówi, że na ps'ssie jest tak:
"Jak zbierzesz już 4.000 punktów, wsiądź do pojazdu i odstaw do wyznaczonego garażu." (tekst wzięty z solucji gtg)
Jeżeli chodzi o tańczenie na plaży, to odpowiedzi 'y' - yes (pozytywnie) 'n' - no (negatywnie). A strzałkami się tańczy, a nie odpowiada. nie do końca rozumiem problem. Jeśli naprawdę nic się nie dzieje po dwóch pozytywnych odpowiedziach, to to raczej jakiś bug.