Rewanż ze S.T.A.R.S. · napisany: 29.09.2006 14:22
|
8 vs 8? ;o Będziecie mieli zadyme.
p.s w 16 graczy szybko nabije się te 40 pkt.
|
mtz szaleje · napisany: 29.09.2006 14:20
|
no i momolku, doigrałeś się. 8 latki cię już nawet banują ;)
|
mtz szaleje · napisany: 28.09.2006 18:46
|
no, on tylko mówi że ma 15.
|
San Andreas Stories? · napisany: 28.09.2006 14:59
|
No tak, ale kompa można "zreaktywować". A ps'y są już naprawde raz na jakiś czas. Kto teraz gra w PS1?
|
San Andreas Stories? · napisany: 27.09.2006 13:21
|
Nie wyobrażam sobie żeby sas'etka nie wyszła, jak się coś zaczyna trzeba skończyć, a jest wiele nie wyjaśnionych zagadek, które w sas'ie powinny być wyjaśnione.
|
LSW The Game · napisany: 11.09.2006 14:58
|
A ile kosztuje wersja eee... niezapasowa? prawie 70 zł. ;o
Poczekamy aż stanieje, albo...
|
Wishlist! · napisany: 09.09.2006 10:11
|
A ja bym chciał żeby fabuła rozgrywała się o bombe atomową. xD
I przydały by się realniejsze zniszczenia aut. A policje nie bedzie za zabicie przechodznia odrazu próbowała Cie zabić tylko jeżeli nie ma już innej możnaliwości i za większe przeztępstwo - zabić. Odwrotnie jak to było w poprzednich częściach. Pozatym dźwięk broni... w SA = "masakra"
Przydały by się realniejsze obrażenia. Dostaniesz w noge: życie ciągle spada i jeżeli szybko nie znajdziesz się w szpitalu to umrzesz. W brzuch: zostało Ci 2 godziny (w grze). w głowe: zgon na miejscu itp. itd. Pozatym po śmierci/zatrzymaniu powinieneś ponieść wieksze konsekwęcje niż tylko utrata stu dolarów i broni.
|
awans · napisany: 05.09.2006 19:56
|
Trzeba podlizywać się lothronik'owi i nakłonić go żeby dał Ci awans po znajomości.
I wierzcie mi ownowanie mało da, tak naprawde wszyscy którzy grają w klanówkach to poznajomości.
,,,,,,j,,,,,o,,,,,k,,,,,e,,,,,
|
NFSCG.INFO V.4 · napisany: 01.09.2006 16:13
|
"O_O" to co najbardziej na stronach lubie to ład i porządek a tutaj tego brakuje... no cóż trzeba to jakoś poukładać, proponuje klanyczne rozmieszczenie kolumn.
4/10
|
S.T.A.R.S. - klanówka · napisany: 30.08.2006 13:31
|
A nie potrzeba umiejętności żeby tym zabić tylko dlatego, że Was porozwalałem...
To śmieszne, niektórym dobrym graczom poszło średnio jeśli chodzi o ten "trening". Więc to świadczy o ich umiejętnościach? Może MP5 i olbrzyn to 2 inne bajki, ale bez przesady nie można wygrywać bez umiejętności, nawet olbrzynem. Każdy jest lepszy w czymś innym. Jeżeli tamten klan dużo trenuje olbrzynami to żadne nooby newbie n00pki i neqwuiyhe z nimi nie wygrają. W olbrzynach też liczy się taktyka, nie odgrywa dużej roli w zabijaniu się w startpointach, lecz umiejętności tak.
|
Forum jest zue! · napisany: 25.08.2006 17:18
|
Moim zdaniem za małe są avatary. Powinno być 70x70.
Drugą sprawą jest to że brakuje legendy tych gwiazdek nad avatarem, ocb?
Potrzebna jest też opcja dużych liter w nicku.
Wiadomość w jakim temacie się i co robi user jakieśtamniewiem.
A na koniec nowe eeee? tzn. ja nie wiem jak to się nazywa, bo jak są żołte kartki, to jest nowa, białe - przeczytane, kłutka - zakłutkowane. i nowe heh, tak by ssię przydały.
A oprucz tego powinien pod avatarem być wyświetlany wiek?
|
Wishlist! · napisany: 25.06.2006 09:33
|
Proponuje zagrać w sims'y ;f
Ale nie przecze, przydało by się troche symulacji...
-Wydalanie
-Będziesz wiedział która godzina tylko gdy kupisz zegarek
-Gdy przebijesz opone możesz ją zmienić, potrwa to jakiś czas (wyjście z auta, zmiana opony).
-Przewlekłe poszukiwania policji...
-i wiele, wiele innych!
Ja mam już dość tych pieniędzy klasycznych dla GTA... W SA za super przygotowany napad na bang dostawałeś miloin, a wystarczyło na max gamblingu postawić na 1/2 prawdopodobieństwa wygrania i masz 10 x tylea już nie mówie co się dzieje jak postawimy na liczbe i wygramy. Bezsens.
|
Wishlist! · napisany: 24.06.2006 14:07
|
W GTA 4 będą araby z kałachami.
|
|