Trochę głupi tytuł, ale ilość znaków nie pozwalała mi na bardziej sensowny.
Ok, chłopaki do rzeczy. Otóż nudziłem się ... ;x (a tak naprawde wcale nie)
I ... postanowiłem przeanalizować z aktualizowany (zaktualizowany*) oficjalny (gów.no prawda) screen z cod4 i wyłapać różnice pomiędzy tym starszym a nowszym.
Zrobiłem to w formie screenów na ... paincie które zamieszczam poniżej :
Aaaa i klikajcie na te(ą) miniaturki(ę), gdyż wtedy będzie wyraźnie widać zaznaczone przeze mnie różnicę. (e*)
Mam nadzieje że wam to w czymś pomoże ... xD
zpn: twoj brat mowi
zpn: ze kazdy cie rozwala
zpn: w coda4
zpn: i ze rzucasz padem
zpn: jak cie zabija
zpn: i placzesz.
lothronik: lol
lothronik: to sciema.
zpn: nie wierze ci.
lothronik: czasem placze
lothronik: ale padem jeszcze nigy nie rzucilem
zpn: nadal ci nie wierze.
zpn: biedny marcinek rzuca padem jak sie zlosci
zpn: hahahhahaha
lothronik: daj mi spokoj
lothronik: ty tez rzucasz
lothronik: :P
no ciekawostek w sa jest calkiem sporo, nie wiem, czy bedzie sie chcialo komus wymieniac... a jesli juz naprawde chcesz poznac jakies nowe easter eggi, to po prostu poszukaj w internecie, tam jest cala masa tego. ; )
Rzyuka napisał: najlepszy nfs to byl underground pierwszy. bez zbednej swobody, najciekawsze trasy, najlepszy soundtrack.
z tym calkowicie sie zgadzam.
Rzyuka napisał: noms, underground jedynka ma najlepszy soundtrack z calej serii. i nie wiem czemu tak wszyscy zachwalaja nfs porsche - w moim odczuciu to najgorsza czesc serii.
no właśnie, ja sobie kupiłem gothica 1 i 2, pogralem 15 minut i gre wylaczylem. dlaczego? bo grafika w tej grze byla ***ana. to tyle.
i szczerze mowiac, to mam gleboko w d.upie wasze zdanie na ten temat i nie zamierzam nikogo przekonywać. (a bron Boże, żeby ktoś próbował przekonywać mnie) nie bede gral w jako tako wspolczesna gre bez grafiki, bo zwyczajnie przyjemność grania jest znikoma. z malutkimi wyjatkami.