Ustawki (GTA IV) · napisany: 07.05.2008 23:15
|
jak to ja na xboxa? przeciez mam tylko ps3.
|
Screeny na życzenie · napisany: 04.05.2008 17:50
|
dobra, dobra, bo nie wyrabiam. pojechanie w odpowiednie miejsce, zrobinie fotki, zgranie jej na kompa, zmiejszenie, wrzucenia na jakis serwer i zlinkowanie to dobre 20 min roboty. wiezenie nie wiem gdzie jest, postram sie jeszcze dzisiaj zrobic fotke zakladu poprawczego i tych innych takich.
|
Screeny na życzenie · napisany: 04.05.2008 15:13
|
nie wiem, pewnie tak. jest za to na pewno ***isty zakład poprawczy.
|
Love at first sight · napisany: 04.05.2008 13:58
|
a co to jest? chodzi o wózek z widłami? jeśli tak, to jest.
|
Love at first sight · napisany: 03.05.2008 18:08
|
ściema.
+++ EDIT (03.05.2008 19:26):
eehhe, ale pwned przed chwilka mialem.
jade sobie bardzo wolno ulica i goni mnie policja. jakis policjant szedl chodnikiem i zobaczyl jak uciekam, zerwal sie i zaczal za mna bieg przyspieszylem troche to zrezygnowal i podbiegl do sabre gt na poboczu, probwal je otworzyć, ale bylo zamkniete wiec rozbil szybe, wsiadl, odpalil i zacza mnie nim gonic. : D
|
Love at first sight · napisany: 03.05.2008 15:19
|
ja juz jestem w czwartej dzielnicy, jakies 60% gry.
|
Love at first sight · napisany: 03.05.2008 13:24
|
Cytat: unobserved napisał:
'ak to jest z sejvowaniem gry? mozesz sobie np. postawic rozwalone auto pod domem isc i kliknac save w domu potem jak wczytasz to bedzie auto stało tam gdzie stoi i na dodatek bedzie rozwalone?' - jasne.
kruk odpowiedział:
Że co takiego? :O Zawsze po wczytaniu gry samochód ulega odnowieniu.
jezeli postawimy rozwalone auto na tej wysepce pod blokiem, wejdziemy do budnyku, zapiszemy gre i wyjdziemy z budynku, to bedzie ono tam stalo rozwalone. jezeli natomiast wieczorem postawimy tam auto, zapiszemy gre i wylaczymy konsole/gre i rano wlaczymy i wczytamy save to owszem - auto bedzie naprawione.
kruk, nom, juz moge sciagac sobie dzwonki z internetu na komorke. : d
jak masz jakas stara komorke to nie mozna.
|
Screeny na życzenie · napisany: 03.05.2008 10:14
|
ok, kilka dni minelo i mysle, ze wszyscy nagrali sie na tyle, zeby znalezc kilka minut i zrobic screena dla osob, ktore konsoli nie maja, a chciałyby zobaczyc niektore miejsca, auta, budynki itp.
ja karty telewizynej nie mam, wiec bede musial was zadowolic zdjeciami wykonanymi cyfrowka. ; p
|
Love at first sight · napisany: 02.05.2008 21:42
|
jak bedzie mi sie chcialo. ; p
btw. siedzialem sobie dzisiaj w domu i chcialem sobie postrzelac do szklanek w kuchni, oddalem kilka strzalow i po chwili do mojego domu wpadla policja i zaaresztowali mnie. zero prywatnosci. : (
|
Love at first sight · napisany: 02.05.2008 19:25
|
jaro, jesli chodzi o dysk twardy... masz tu wypowiedz pewnego uzytkownika na kikoo.
Cytat: 28.04.2008 | 19:51 | kowex1987
» No a dla osób które tak sie śmieją z instalowana GTA 4 mam coś :P
Zobaczcie ten filmik a szczególnie ujęcie od 11 do 16 sekundy......
dlatego doczytywanie z x-a jest gorsze od instalowania PS3 !!!!!
http://pl.youtube.com/watch?v=n9N-p09dAs8
|
Love at first sight · napisany: 02.05.2008 17:16
|
no pewnie ze mozesz, ledwo co, ale jedziesz.
ok, postaram sie, ale to wcalnie jest takie latwe rozwalic auto na maxa, co chwile wypatuje sie przez szybe i traci sie polowe zycia, a jak kilka razy mocno w cos udezysz to silnik przestaje wspolpracowac. na razie robie zdjecia z tarasu widokowego ESB, zrobilem juz w dzien, teraz czekam na noc. : )
'ak to jest z sejvowaniem gry? mozesz sobie np. postawic rozwalone auto pod domem isc i kliknac save w domu potem jak wczytasz to bedzie auto stało tam gdzie stoi i na dodatek bedzie rozwalone?' - jasne.
+++ EDIT (02.05.2008 18:34):
w dzień:
wieczorem:
w nocy:
kiepsko to wyglada, te rozmycia, odbicia, kreski... naprawde nie ma porownania jakbyscie to zobaczyli 'na zywo' w rozdzielczosci hd. ; p
aha, i zapomnialem wylaczyc flesz jak robilem screeny wieczorowe, sry. ; )
|
Love at first sight · napisany: 02.05.2008 15:53
|
dobra, sporobuje porobic jakies fotki dzisiaj, ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo. : D
co do cykania zdjec telefonem - jest tam taka opcja jak 'camera'.
a o swiatlach nie wiedzialem, thx. : )
pelno jest takich rzeczy jaro, dzisiaj zrobilem tak, ze policjant sobie stal na chodniku a obok niego przechodzil taki koles, przywalilem temu kolesiowi z bara i zaczal mnie bic (zderzenie na ulicy i wywrocenie kogos nie jest traktowane jako pobicie etc.) i wtedy zauwazyl to ten policjant i zaaresztowal tego kolesia.
aha, organizer mowi ci, kiedy masz jakies spotkanie itp. jezeli np. omowisz sie z kims na rande przez lovemeet.net to tam jest zapisany ten dzien i jakas godzine przed spotkaniem organizer mika i przypomina ci o spotkaniu.
+++ EDIT (02.05.2008 16:52):
rozjebana maska po bliskim spotkaniu z ciezarowka:
i rozjebany bok, gdy przywalila we mnie taksowka:
i sry za rozjebanie forum, nie chcialo mi sie bawic w miniaturki. ; d
+++ EDIT (02.05.2008 16:53):
lol, grzeczne gtg, zrobilo suwaczek i forum zyje. : D
aha, i jeszcze jedno: lewe przednie kolo tego rozpieprzonego wozu (z naszej perspektywy prawe) jest wykrzywione. auto to ma naped na przod i gdy probowalem spalic kapcia mieszalo tylko to prawe kolo, a to wykrzywione w ogole nie nie krecilo.
a tak w ogole to nie wiem czy wiecie, ale stan auta wplywa na jego osiagi. a czasami jak mocno przywali sie w sciane to auto po prostu gasnie i nie chce jechac.
|
Love at first sight · napisany: 02.05.2008 10:36
|
zdjecia sie robi aparatem w komorce. : )
dodam jeszcze, ze jesli jedziemy autem i przyspieszamy, hamujemy, uderzamy w coś, to ciala pasażerów i kierowcy odpowiednio sie poruszaja, mozna nawet przywalic w deske rozdzielcza.
|
Love at first sight · napisany: 02.05.2008 10:20
|
SPOILER! -czy bron wiekszego kalibrumoze przestrzelic samochod/mor ? nie rozumiem
-da sie zapalac swiatła samemu, i czy działaja kierunkowskazy? nie, tylko inni czlonkowie ruchy ich uzywaja.
-czy w samochodzie mozesz zapiac pasy, i wtedy nie wypadniesz przez okno ? nie.
-czy kiedy palisz gume, moga zapalic sie opony? zapalić to chyba nie, ale po pewnym czasie pekaja i wybuchaja i wtedy jezdzisz na samych felgach.
-jak bardzo mozna rozwalic samochod? (jak sie da prosze o fotke) mozna go niezle rozwalic, zniszczenia sa naprawde fajne. jesli dachusz, to masz pogiety caly dach, jesli komus skoczysz na dach - dach sie gnie. raz przyjebalem z predkoscia ok 200 km/h w taki taki ostry kat na autortradzie, to w mojej masce bylo wgniecenie na pol metra o ksztealcie idelnym co ten 'kat'
-czy mozna miec klucze do samochodu, i czy mozna kupic wlasne auto? niet.
- czy na autostradach/zwyklych drogach sa jakies wypadki ? a jesli tak to jak to usuwaja? tak, sa wypadki ale nigdy nie przygladalem sie im dluzej.
opisze tutaj pewna scenke z gameplaya:
idę sobie ulicą i spotykam pewnego pana, rozbiegam sie i wpadam na niego, ten sie przewraca, potem wstaje mowi do mnie jakies przeklenstwa i idzie dalej, odwracam sie i znow biegne w jego kierunku potracajac go, ten teraz tylko sie zachwial i utrzymal rownowage znow wyklinajac, zrobilem to samo trzeci raz, gosc upadl wstal szybko i zaczal uciekac. biegl przez droge i wpadl pod maske jakiegos samochodu, zrobil efektowny piruet na ulicy, ale szybko wstal przbieg 2 metry ta sama ulica i znow potracilo go auto, tym razem upadl i lezal chwile zwijajac sie z bulu potem jednak wstal i zaczal isc kulejac i trzymajac sie za brzuch, wtedy po raz czwarty wywalilem mu z bara, upadl i juz nie wstal, tylko zwijal sie z bulu, ale zyl. stoje sobie nad nim z minute trzymajac buta na jego mordzie i po chwili przyjezdza karetka i zabiera delikwenta do szpitala. dalej juz go nie obserwowalem. ;)
|
Love at first sight · napisany: 30.04.2008 13:20
|
wchodziliście w nocy na taras widokowy ESB? robi wrażenie. : D
10h gry za mna i po tych 10 godzinach mam 20%.
ide grac dalej. ; d
|
Crysis · napisany: 07.04.2008 16:56
|
ja myslalem.
----------
a ja sadze, ze na tym forum jest podforum o nazwie 'inne gry' w i wlasnie w tym podforum zostal zalozony ten temat. sadze tez quenene, ze to ty powinienes ***dalac i to predko poki jeszcze mozesz.
|
Los Santos & San Fierro · napisany: 20.03.2008 21:16
|
no wlasnie fan, tak trudno wejsc na forum i troche poszukac?
a co do tych wiadomych przyczyn: no ogolnie to panuje tutaj jakis straszny przesad, ze polskie serwery Real-Life nie maja sensu istnienia, bo polacy to banda skonczonych idiotow niezdolnych do gry na GodFatherze, (z czym nie do konca sie zgadzam, bo uwazam ze jest to sztuczne granie jakiegos dramatyzmu) a poza tym malo kto gra juz w sa:mp, a niedlugo przeciez wychodzi gta4 z 'oryginalnym' multiplayerem. (i z tym sie zgadzam)
no nic, moge ci tylko powodzenia zyczyc. tym bardziej, ze wykupiona jest domena.
|
|