eee, tzn. co do tego, że lothronik idzie sobie w pizdu, bo pokłócił się z sdr'em nic nie mam, chociaż robić takie rzeczy człowiekowi, który miesiąc pracował nad jego kikoo...
no, w każdym bądź razie chodzi mi tylko o jego debilne zachowanie w stosunku do gtg.
mówił mi, że to najlepsza strona w Polsce, że ma najlepszy klimat. a potem nagle zmienia zdanie, mówiąc, że to strona bez przyszłości, że panuje tu syf. haha. Jego ukochana strona.
Rozumiem, jest ***iony na sdr'a, ale zachowanie w stosunku do strony serio jest nie fair, i głownie dlatego zgodziłem się na publikację tych logów. : c
lol, to już nikt nie będzie wydawał gierek na PC, bo wszyscy boją się o piractwo i afery typu HC? : o
No właśnie, rockstar, jak i inni producenci gier, zawsze ponosił to ryzyko.
GTA IV na kompa oczywiście będzie, i założyłbym się, że nawet teraz co pięćdziesiąty użytkownik PC, który w miarę regularnie gra w gierki, udźwignął by czwórkę.
pomyślmy, jakie gra miała by wymagania?
2048 ram? za dwa lata pestka.
procek? myślę, że nawet Intel Core2 duo jakoś dałby sobie radę.
o kartach graficznych już nie wsponę.
Ale spójrzcie, w reklamie coca-coli bohater gta jest prezentowany jako dobry człowiek. To się pokrywa z tym co mówi nam nasz bohater GTAIV, wyraźnie chce się zmienić, może jakaś rewolucja? ; )
Obecnie forum przegląda 138 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 138 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami