Wliczając, że:
-Premiera na PC odbędzie się w dalszym terminie.
-Prawdopodobnie będzie sześć metropolii.
-Prawdopodobnie gra nie będzie miała nic wspólnego z fabułą z poprzednich części.
Te, i wyżej wymienione, są chyba jedynymi informacjami, które zdają się być wiarygodne.
Pewnien serwis, jak w kiedyś napisanym news'ie, twierdzi że w GTA IV mają pojawić się dzieci, zwierzęta oraz że konieczne będzie tankowakie aut. Oczywiście jak większość z nas twierdzi, jest to wymysł czyjejś chorej wyobraźni, i nie należy brać tego na serio.
Teraz, po ogłoszeniu wydania daty premiery GTA 4, z internetu będą do nas napływały nowe informacje dotycząte owej gry. Na razie nie wiemy za wiele, pamiętam że napotkałem się z pogłoską o 6 metropoliach. Więc proszę Was, jeśli znajdziecie jakiekolwiek informacje na temat najnowszego Grand Theft Auto, umieście je TUTAJ, nie chodzi mi tylko o wiarygodne informacje od R*, ale też o spekulacje innych stron (niektóre są żałosne i nieprawdziwe) ale myślę, że warto to omówić i podzelić się z nami informacjami. Zapraszam do dyskusji!
by mtz: TEMAT SŁUŻY WYŁĄCZNIE DO PRZYKLEJANIA OFICJALNYCH INFORMACJI, EW. BARDZO PRAWDOPODOBNYCH PLOTEK. WSZELKIE SPEKULACJE - W TEMACIE OBOK.
Masz racje, ale kto powiedział że wszystkie mody będą takie i nie zostanie to poprawione? Napewno to się zmieni, a jeśli nie to w innych modach. Bo jak powiedział lothronik "Klan jest na wszystkich multi" A pozatym, gra się też dla zabawy...