PS3 - grałem! :O · napisany: 13.12.2006 14:13
|
A imo. najlepsze polskie miasto to Chicago.
|
GTG.Clan - reaktywacja · napisany: 12.12.2006 20:16
|
Nie, ze starego freelanzz zrobił serwer do klanówek polskiej ligii sa:mp.
|
GTG.Clan - reaktywacja · napisany: 09.12.2006 20:11
|
Mam, żyłkaa mam. Ale nie chcę mi się przedstawiać, w sktórcie była by taka, że znów nic nie zrozumiałeś. Naprawdę.
|
GTG.Clan - reaktywacja · napisany: 09.12.2006 15:41
|
Uśmiałem się. Żyłkaa, gratuluje czytania ze zrozumieniem, wypowiadania się na temat i linii obrony.
|
O czym to... Hmmmh... Może ty? · napisany: 09.12.2006 12:50
|
No nie... przecież takich stron w polsce są tysiące... wystarczy jeden solidny serwis. Nie imo. zdecydowanie odpada.
|
GTG.Clan - reaktywacja · napisany: 09.12.2006 12:31
|
Kolejna głupota. Dlaczego płacze? Bo mnie piesek ugryzł.
A, i zanim znów napiszesz jakiś głupi, nie na temat post, przeczytaj mój wcześniejszy jeszcze raz, zastanów się, jeszcze raz przeczytaj i napisz.
Cała akcja istnieje. Taaak, i jest to akcja. Jest jakaś oficjalna strona tego bezsensu, na której pisze, że jest to AKCJA przeciwko 'dzieciom neostrady'.
I jeszcze Ci wytłumacze, (bo widzę, że sam się nie domyśliłeś) wytłumacze Ci że, bardziej mnie wkurza ta cała akcja, niż Twoje określenie tak tych kretynów, ale fakt wkurza mnie to. Więc jak chcesz się pokłucić, to na temat akcji.
I nie powiedziałem, że fajnie jak wchodzi cheater, to się ciesze... ojej. No wiadomo, że nie lubie tych niedorozwojów. Poprostu akcja nie ma żadnego sensu. Dlaczego? Znów przeczytaj mój starszy post.
|
Ulubiony Hero · napisany: 09.12.2006 10:49
|
Nie zrobił, bo gówno mógł zrobić.
|
O czym to... Hmmmh... Może ty? · napisany: 09.12.2006 10:45
|
'WOGule ogólnie' eee... no fajnie Ci to wyszło.
Ej jaro, źle myślisz. Nie o zagadkach.
Na gtg jest XFC... zawieszony w działaniach. W SA przeszukaliśmy wszystko, nic tam nie ma. I nie ma już co się podniecać krzywą skałą, czy świecącą gwiazdką.
Poza tym istnieje już kilka takich serwisów. Wierz mi, to szybko się nudzi.
|
Ulubione miasto · napisany: 09.12.2006 10:39
|
Tomuś, a teraz wyjaśnisz nam dlaczego SF na PS2 jest fajne, a na PC ***ane.
|
GTG.Clan - reaktywacja · napisany: 09.12.2006 10:32
|
Ja ***le 'dzieci neo' cała ta głupia akcja, i określanie kretynów mających po dziesięć lat, nie umiejących posługiwać się internetem.
Tą akacje chyba wymyślały te 'dzieci neo'.
Jeju... i co to pomoże? Tak jakby wszyscy traktowali tych idiotów jak ludzi, a nagle dzięki tej akcji mówimy im NIE, i sobie idą. No ludzie... Jak już im się nudzi to niech zorganizują coś w rodzaju Caritasu... To przynajmniej komuś pomoże.
|
ło jezu php :O · napisany: 08.12.2006 20:43
|
wrzyciu? xDDDDD
No dobra, kup dobrą księżke i sie ucz, moja rada.
|
HOMIE PROJECT · napisany: 08.12.2006 19:48
|
Taaaak wafel, próbuje być fajny. Problem w tym, że nie widziałem na oczy Starego Bloga Falka. Poza tym nie wiem o które notki Ci chodzi. Ja te... po kilka słów? to dlatego, że nie mam o czym i nie chce mi się pisać więcej.
I w ogóle fajne miejsce na rozmowe o moim blogu.
Chcesz porozmawiać, to pisz na blogu. Cóż mi nie wychodzi, jak mnie ***ia takie gadanie dzieci specjalnej troski. Jak bardzo mi zależy, żeby być fajnym! Jestem elo! jest, jest jeeeest! A tak szczerze mówiąc, nie bardzo mnie obchodzi, to co faleczek pisał na swoim blogu. Ja pisze to co chcę, mam swój styl i nie snobuje, żeby być jak wielki pro falek. Oj...
Ale... Jeju, puknij się w łep. Podpis mam, bo dałem go dosyć dawno, a ostatnio ciągłe wpychanie przez userów gtg swojego linka do homiesa mnie wkurzyło.
Ty... elita... super, spławiasz dzieci wychowane na gta site, i w ten sposób jesteś fajny. Przepis na sukces.
|
O czym to... Hmmmh... Może ty? · napisany: 08.12.2006 19:35
|
Ja bym postawił na 'Cała Prawda o Grand Theft Auto'
Czyli... tłumaczenie nie do końca wyjaśnionych spraw, ciekawostki odnoście fabuły, itp.
|
Ulubiony Hero · napisany: 08.12.2006 19:33
|
Taki temat już był.
A głosowałem na Tommiego. Styyyl.
|
Soundtrack · napisany: 06.12.2006 21:05
|
yeeeee! polski hip-hop w gta4. lol. :DDD
|
Co się stao? · napisany: 06.12.2006 21:02
|
Taaa... kolejna prowokocja ze strony pikaczu.
|
Co się stao? · napisany: 06.12.2006 13:52
|
Loco Roco = Ryder55, członek klanu gtg.
|
Co się stao? · napisany: 05.12.2006 17:47
|
yeeep. lothron, przepraszam, mam Cię za udupieńca i zasrańca, to wszystko prawda. Ja mumol i locoroco mamy Cię za skończoną lamę. :*
|
|