Wojna konsol · napisany: 03.12.2006 20:09
|
No więc PlayStation 3 jest lepsze. Dlaczego?
1. Bo ją zapewne kupię,
2. Bo PS jest popularniejszy o Xbox'a czy Nintendo,
3. Bo na PS3 imo. wychodzą lepsze gry,
3. PS3 będę mógł poodrzużać sobie pokój.
4. Bo lothronik tak powiedział. :D
|
HOMIE PROJECT · napisany: 03.12.2006 20:03
|
Głównym celem tego 'projektu' jest głównie sprowadzenie innych użytkowników poprzez linki w sygnach na forach, opisy itp.
Więc po co dawać linki na stronie? Wiadomo, że użytkownicy nabijają tak sobie kase. Ale jest to tylko nabijanie doughz, a żadnego pożytku z tego nie ma. (przynajmniej dla adminów. :p)
Tak więc wnoszę o karalność podawania linków wewnątrz do swoich homiesów. ;*
|
Obszar rozgrywki - GTA4 · napisany: 03.12.2006 15:15
|
No, a ja napisałem post wyżej, że w GTA4 napewno będzie LC, VC i SA.
|
Obszar rozgrywki - GTA4 · napisany: 03.12.2006 13:59
|
pffe! Nie ma antarktydy. Czy innej zamarzniętej kałuży. ;(
Pustania nawet styknie. Ale zawsze można by zasypać piaskiem te niepotrzebne miasta. xDD
Odległe rozmieszczenie wysp jest 310, PR0, 14PS i wogóle dżezi. Więc mi pasuje.
Niestedy, podobnie jak w San Andres tylko jedna góra... No chyba, ze to za pustynią to też góry. :D
Poza tym rzeka dzieląca miasto na dwie części ssie.
|
Oryginalne pliki! · napisany: 01.12.2006 18:34
|
W jaki sposób się odwdzięczysz?
Poza tym o jaką grę chodzi?
|
Wishlist! · napisany: 28.11.2006 19:53
|
lol? nie znasz tych skrótów?
SR - Skubany Rumun.
GPG - Gdzie Ptasząt Gówno.
|
Siłownia się zepsÓła ;C · napisany: 25.11.2006 16:38
|
Ja miałem problem z tym, że jak sidżej zdychał z głodu, to mu mięśnie nie spadały.
|
Bohater · napisany: 25.11.2006 10:38
|
No, ale mamy dwa takie same tematy.
|
Bohater · napisany: 24.11.2006 18:34
|
|
100% VCS · napisany: 24.11.2006 16:14
|
Gratuluje.
Nie mam pojęcia.
|
Bohater · napisany: 23.11.2006 20:31
|
Nie podoba mi się ten temat.
Jejku, to są spekulacje. A spekulacje w innym temacie. Poza tym, jak rockstar zrobi, tak zrobi. A my jesteśmy tylko od przechodzenia gier na kodach. ;f
|
Just Cause · napisany: 19.11.2006 20:56
|
'18.10.2006' eee.... no przykro mi. Ale nie mając gry, nie mogłem się wypowiedzieć wcześniej, dlatego wznawiam. I umieszczam taką małą recenzję.
OK. Wymagania są dość, spore ale na moim Radeon'ie 9600 i Athlon'ie 2500 gra na 800x600 działa płynnie. Więc już przy ustawieniu grafiki, na której gra działałaby płynnie. I skonfigurowaniu sterowania, aby było przybliżone do GTA. Kliknąłem 'Nowa Gra' Po spadnięciu do wody, zorientowałem się, że ta jest bardzo realistyczna, i doskonale odbija słońce. Potem podpłynąłem do pięknej plaży, która też prezentowała się znakomicie. Czyli grafika - cudna.
-Grafika w JC > Grafika w SA
Przyszło mi zoownować kilku kolesi, co jedank jeszcze z nie do końca poprawionym sterowaniem, nie szło dobrze. Jednak gdy już poprawiłem kilka drobnostek, zdałem sobie sprawę że ta, podobnie jak pierwsza misja w każdy Grand Theft Auto, jest dziecinnie prosta. Dalej miałem okazję wypróbować działko znajdujące się na aucie. Po przybliżeniu celownika do celu włączało się auto-namierzanie, co według mnie jest dosyć słabym pomysłem.
Już po wykonaniu pierwszej misji, zacząłem badać miejsce, w którym się znajdowałem. Był to sobie domek, obok którego stał czarny motocykl. Co więcej, była apteczka, broń i amunicja. Czyli standard Just Cause'owej kryjówki.
-Dom w SA < Kryjówka w JC
Wsiadam na motor. jadę iii... omG? Fizyka jazdy motorem, hmm... słaba? Pomyślałem, że podobnie zachowują się pojazdy cztero-kołowe, ale się myliłem, i dobrze.
-Jazda motocyklem w JC < Jazda motocyklem w SA
No więc... pojazdami jeździło sie trochę lepiej, ale myślę, że to też nie ideał. Ale ogólnie, bardziej mi się podoba walnięcie autem w inne auto i zwolnienie mojego auta w JC, niż robienie kółeczek w SA.
-Jazda Pojazdem w JC > Jazda pojazdem w SA
Tak więc po zapoznaniu się z, teraz już moim, autem, postanowiłem mostem przejechać na drugą wyspę... ale... płynął statek i most był podnoszony. Więc noga na gaz i skaczę! Och, wspaniałe uczucie.
Czyli JC też ma tam kilka bajerów. Po przejściu jeszcze kilku głównych i pobocznych misji, szanowna pani przysłała mi pisolet, dzięki którem mogę zaczepepić się auta, i szybkować za nim na spadochronie. Ale nie taka jest ideła tego wynalazku. Wciskając przycisk shift, linka zwijała się. Dzięki temu mogłem wylądować na aucie. A potem, jeśli chciałem, wskoczyć do niego, i go ukraść. Świetny gadżet. Po jakimś czasie odktyłem, że mogę to samo robić z łodziami i śmigłowacami, a potem, że mogę nawet podczepić się do samolotu, i również wszystkie te środki lokomocji kraść, jak moją pierwszą ofiarę - auto.
Misje w grze dzielą się na główne i poboczne. Głównych jest 21. Pobocznych dużo więcej... W tych głównych przyjmujemy 'zlecenia' od naszych dwoje niezmiennych zleceniodawców. Poboczne natomiast polegają na wyzwalaniu wiosek (dla Rebeliantów) lub zdobywaniu ich (Rosajowie). Potem otrzymujemy od nich małe zleconka typu:
-Zabij,
-Ukradnij,
-Odbierz.
Dzięki temu otrzymujemy punkty, które zamieniają się na nową broń, pojazdy i kryjówki.
Podobnie jak w poprzednich częściach GTA, istnieją tu misje zbierackie. Zbiera się zwykle: Skrzynki, Plany itp.
Za to również otrzymujemy punkty. W sumie misji jest 13.
Poza tym możemy poprosić o Ewakuacje. Ja chyba nie rozumiem słowa ewakuacja. Bo według mnie jest to szybkie zniknięcie za pomocą np. śmigłowca, KIEDY JESTEŚMY W TARAPATACH. No ta... rzeczywiście, zabierają nas śmigłowcem do jednej z wybranech przeze mnie kryjówek. Ale kiedy mnie atakują to: 'Jesteś Atakowany' I nie można poprosić o ewakuację. Podobnie nie możemy o nią prosić, gdy jesteśmy w aucie, czy w mieście.
Istnieje jeszcze możliwość zrzutu. Wtedy agencja zrzuca nam śmigłowcem: Motocykl / Auto terenowe uzbrojone w posiski / Mini-Helikopter lub Ścigacz wodny również wyposażony w broń pokładową. Jednak nie o wszystko możemy poprosić od razy. Na początku dostepny jest tylko motocykl.
Misje główne dzielą się na dziecinnie proste i dosyć trudne. Na początku się bawimy, potem jest misja przełomowa, i zaczyna się prawdziwa zabawa. Ostatnia misja szczególnie. Nie zdradzam co w niej będzie. Ale fabuła trochę ssie. Pomiszana taka...
Tak więc ogólnie, Pan. Mr. Don. Sir. fgjf stwierdza że Just Cause jest trochę lepsze od San Andreas. :*
|
Wishlist! · napisany: 19.11.2006 12:34
|
Każdy wie, że GTA4 będzie w latach 39-45 w Stalingradzie.
|
Czy GTG wymarło ????? · napisany: 15.11.2006 18:48
|
Racji Wy nie macie w ogóle.
Nie wiem ja ten temat założony spoko i już. I będzie że myśle że forum stać nie będzie i że będą userzy na forum ty po gta4 premierze i że będzie dobrze. I że już! aj kraj.
|
VCS FAQ · napisany: 10.11.2006 17:50
|
Co się dzieje po upadku z dużej wyskości?
Robi 'fikołka' i odbiera mu 5hp ja w VC Czy gleba, i zdycha jak w SA?
|
VCS FAQ · napisany: 09.11.2006 20:16
|
Sama fabuła zawierała 90.
|
VCS FAQ · napisany: 08.11.2006 13:36
|
Nie, nie Vic. Postacie... chodzi mi oto, czy chodzą ciągle w tych samych ciuchach.
MÓJ 100 POST!
|
Fotki z VCS · napisany: 08.11.2006 12:46
|
Eee... Zrzut tej gangsterskiej wyskepki...
|
VCS FAQ · napisany: 08.11.2006 12:33
|
Postacie zmieniają ubrania?
|
|