No koleś jak dla Ciebie największym problemem w życiu jest że Ci nie chodzi SA MP to masz mało problemów. Temat powinien się nazywać SA MP mi nie działa.Ja w ogóle tego nie ściągam bo boje się o kompa żebym wirusa nie ściągnął.
Lubie_GTA napisał: No koleś jak dla Ciebie największym problemem w życiu jest że Ci nie chodzi SA MP to masz mało problemów. Temat powinien się nazywać SA MP mi nie działa.
Z tym się zgadzam całkowicie.
Lubie_GTA napisał: Ja w ogóle tego nie ściągam bo boje się o kompa żebym wirusa nie ściągnął.
rp: 14079 skąd: prawie Białoruś
Ja, ale gram i po każdej grze sprawdzam komputer 5 programami bo nie wiadomo, który z nich jest rzetelny.
Ogólnie rzecz biorąc to łącze się przez proxy, więc virusy ze stron uciekają jak widzą, że wchodze ja z innym IP. Admini tych serwisów dziękują mi za to więc mam niezłą robote. Czasami wysyłają mi nawet za to pieniądze. Ostatnio za zapracowaną kasę kupiłem se nowy kabelek od sieci, bo w starym mogą siedzieć podejrzane programy szpiegowskie. Tak kabelek od sieci trzeba wymieniać raz na miesiąc albo i częściej. Kumpel mi mówił, że kupił sobie płyn do czyszczenia kabelków od sieci, ale jak byłem u niego nie widziałem, żeby go czyścił nawet wodą.
rp: 13493 skąd: Kraków
ściągnij najnowsze SA-MP i sprawdź czy ci firewall nie blokuje sampa. ja mam Agnitium Outpost Firewall, więc po instalacji SA-MP mi się pytało czy ma zablokować, przepuścić czy ustawić regułę przepuszczania
NO ale tu nie musi chodzic o firewalla programowego zainstalowanego na llokalnej stacji roboczej, tylko np o firewalla sprzetowego czy tez jakis iptables na routerze.
Kuwa, ludzie, 15 odpowiedzi z ciągle powtarzającymi się radami - litości, może niech kolo się najpierw pojawi i powie, czy którakolwiek z nich pomogła, hm? ;e
Ale ta radiowka, to net za pomoca radia dostarcza ci jakis dostawca rozumiem? Jesli tak dowiedz sie na jakich portach dziala te mp i sie dowiedz od provajdera czy nie poblokowal przypadkiem tych portow.
Koleś nie mów mi, że masz 5 lat (żart bez urazy) i oprócz braku kredek to jest dalej ten twój problem chyba od tygodnia czy dwóch.. A internet radiowy to pierwsze słyszę. Chyba, że ty sobie radio do kompa podpiąłeś i chcesz antena sie do sieci podłączyć? A jak nie działa to trudno nie tylko GTA Się żyje. Zajmij się nauką, pracą,Hobby lub innymi grami.