Wszystkich zapraszam na stronke www.konsoletv.net. Tylko tam znajdziecie duzo danych o konsolach m.in tuning konsol. Na serwisie jest równierz duzo zdjęć ztuningowanych konsol (6 i 7 generacji), zapowiedzi gier oraz inne ciekawe atrakcje. A na FORUM znajdziecie poradniki jak krok po kroku ulepszyć/upięknić swoja konsole.
Panowie, troche opanowania!!! Na mojej stronce jest przeciesz bogaty DOWNLOAD i inne atrakcje. Strona ta ma jeden minus. Mianowicie żeby dostac się do forum, artykułów, download. Czeba mieć KONTO!!! A jak sa tacy ludzie (za przeproszeniem) że nie rozumią ze tak jest to juz nie moja wina! I jeszcze raz zapraszam do mnie na EJMAX . Pozdro
Net został zapłacony i wszystko jest ok. Tu nic nie ma zadnych info (krok po kroku)... Jedynie TUTAJ jest tuzo info!!! hehe temat zamykam. Muj problem rozwiazany po 2 miesiącach
Moja stronka pt EJMAX prezentuje gry na konsole przenośne. Na sam początek sa na GBA, GBC, GB. Potem będe wrzucać gierki na SP2 i cos lepszego... Zbiegiem czasu będzie się dziać duzo rzeczy. Będą nowe sety DJ REXIOR. Oraz inne atrakcje. Oczywiście nie zapomniałem wrzucić do ściągnięcia gry Grand Thef Auto: Advance na GBA\GBC. Mam nadzieje że wpadniecie do mnie na EJMAX