Mi się jakoś to logo kojarzy również z Vice City. Plaże, ciepło, piękne kobiety, duża forsa... Chociaż duże pieniądze można skojarzyć z każdą częścią, ale jednak jakoś tak czuję w tym cząstkę Vice City - tam bodajże policja była zielona, jak mnie pamięć nie myli. Dlatego głosuję za Vice City, żeby było zgodnie z wytyczonym już szlakiem. Nie zawiedź nas, Rockstar.
sdr jedzie? Za młody jestem na ten miting (xP), ale będę wypatrywał kilkuosobowej grupy ludzi z podkrążonymi oczami, koszulkami "GTAIV Fan", "GTG User", a szczególnie gościa w okularach z rękami napuchniętymi od nadmiernego używania pada xD
ściągnij najnowsze SA-MP i sprawdź czy ci firewall nie blokuje sampa. ja mam Agnitium Outpost Firewall, więc po instalacji SA-MP mi się pytało czy ma zablokować, przepuścić czy ustawić regułę przepuszczania
jedyne modyfikacje jakie mam zainstalowane w GTA SA to SA:MP 0.2.1 i MTA SA RM 1.1.1. Tylko, że ja nie mogę dołączyć tylko do serwera Dona. Na reszcie mogę spokojnie grać.
EDIT:
Problem naprawiony. : ) Nie wiem co Don zrobił, ale ważne, że mogę grać :DDD
Niestety nie mogę sobie pograć na tym servie. Coś mu nie odpowiada w moim Cliencie MTA (mam najnowszy) przez co pojawia się komunikat "Client Veryfication Failed!". :C
dajesz na skrót czy tam plik .exe prawy przycisk myszy i wybierasz "Właściwości". Tam wybierasz zakładkę zgodność i wybierasz Tryb Zgodności. tak przynajmniej w XP ustawia się tryb zgodności, nie wiem czy w Viście tak jest.
genialny trailer. genialna grafika. genialne miasto.
nie wiem jak wam, ale mnie ten gościu, który mówił, że zabijał itp. kojarzy mi się Panem Leone : > głos i trochę wygląd podobne...
CarlosVC -> omg~! tomek napisał, że kupuje nowego kompa i kupi PS3. takie trudne? będzie miał i tak tego boskiego PS3, więc nie spamuj jakie to PS3 ma zalety