No, no. Fajne wykonanie. Trochę ten wstęp (ujęcia na moście) mi się nie podobały, ale time-lapse bardzo fajny. Gdyby tak jeszcze Niko nie kręcił głową ;P No, ale to nie Twoja wina :)
Nie zorientowałem się, że to GaVi założył ten temat i z dystansem podszedłem do tego dzieła -> i imo prezentuje się świetnie. Jedyne zastrzeżenie jakie mam to ten tańczący Niko - spróbowałbym jakiejś perspektywy, gdzie w ogóle nie będzie go widać, bo Twoja wina, czy nie, psuje to nieco odbiór całości.
no niestety nie dalo sie inaczej jak z Niko w tle, tez mi sie nie podoba (jakby mial padaczke), po zrobieniu filmiku kumpel poradzil ,ze moglem wylaczyc jakos animacje niko ,ale nie znam sie za bardzo na takich rzeczach , wiec wiesz ...
Muzyka to Future World Music-Aqua Vitae, znajduje sie w siodmej skladance takiej wlasnie muzyki filmowej, czyli szukaj "future world music vol.7" jak chcesz ta nute miec na dysku. Inne czesci tez maja niesamowite nuty wiec kazdemu polecam.
No dobra to skoro juz polecam muzyke do filmow specjalnie przeznaczonych to zobaczcie sobie "Immediate Music" to taka skladanka muzy glownie do trailerow ,aole nie tylko , sa tam tez nuty skomponowane specjalnie do jakis uroczystosci np. inauguracja olimpiady itp.. Paczka ma ze 3 gb i podzielona jest na kategorie
np.
Action & drama
Horror
Sci-fi
itp.
Jak ktos ma problemy z odszukaniem to pisac na priva. Pomoge.
Pozdrawiam.