mi też podoba się sugestia sdra jednak moim zdaniem lepiej zrobić to pod koniec sierpnia wrzesien to niestety rok szkolny a jesli jakis uczen (nie wazne czy to lo, gim, czy podstawowka) zechce przyjechac to we wrzesniu na tygodniu opuszczac w pierwsze dni szkoly to troche nie za bardzo - ja sie pisze na koniec sierpnia
hmm a nie patrzyłem tak na to ale faktycznie
ciekawe jak spadną ceny "normalnych" gier po wejsciu ONLive w zycie a co do odsprzedawania moze bedzie funkcja przekaz gre itd ?
właśnie no bo to jest RJ45 zwykły to pewnie jak nie ludzie z PL to z USA znajda sposob na obejscie tego i podczepia to jakos pod PC ... jak wszystko po jakims czasie
hmm tak czysto na logiczne myslenie ... wezmy sobie wymagania GTAIV i to mnozymy razy 100 (np 100 graczy) i to jest prosty przyklad na to jakie to musi miec zaplecze serwerowe o laczu juz nie wspomne
i teraz ciekawe bedzie to jaka w polskich realiach bedzie cena takiej zabawki ... na pewno nie mała
przejazd moze trwa i dlugo pociagiem (w moim wypadku pociag okolo 3h , bus poltorej godziny) ale kazdy moze tam sie dostac i jest duzo poleczn w roznych godzinach
hmm moze GTA Vice City ale bedize roznilo sie okladka :)) albo cos nie wiem ale chyba dla R* robienie VIce City 2 to bedzie duza presja poniewaz ta gra przez bardzo duzo osob uznawana jest za najlepsze GTA ze wzgledu na klimat :))