jest darmowa. ale jak chcesz to możesz zostać Premium Playerem z Premium Accountem i nowymi wyglądami i dostępami do nowych miejsc. ale trzeba za Premium Account płacić abonament chyba 90 zeta
czemu nie może. a no tak. ASSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAA. ona żyje. chyba że Auntie Pouled z VC ją magią VooDoo uleczyła xD
teraz to już całkowicie nie wiem. zainstalowałeś SA-MP do folderu GTA SA?
jak tak to powinieneś mieć klienta i on cię połączy z serverem. mi się nie pokazuje żadne menu singla. tylko odrazu mi ładuje a w czasie ładowania mi się pokazują screeny z testów teamu SA-MP. po ładowaniu mi się pokazuje kamera z hudami pokazująca napis VINEWOOD w LS i czekam aż się z serverem połączy. wybieram postać po połączeniu z serverem i gram
coś ci się zrobiło nie teges. jak włączasz instalatora sa-mp to pokazuje ci się okienko gdzie trzeba podać destination folder. i tam wybierasz folder GTA SA
dobra by było. lolowate. Tuż po śmierci Tommiego Vercettiego władze nad jego imperjum przejął jego syn który zbeszcześcił majątek ojca. my będziemy odbudowywać dawne imperium Vercettiego i będziemy pracować z synem Umberto Robiny xD