eee, mam problem w GTA 2. rozpoczynam grę, jade do tych punktów informacyjnych słucham co oni mówią, ale później kiedy mam pracować u któregoś nie wiem gdzie są telefony? mógłby mi ktoś pomóc?
apropos tego zabijania przeciwników. to czy go wogóle trafisz to kwestia czy on chodzi gdy go atakujesz i jak wycelujesz. z powodów synchro trzeba strzelać (jeśli przeciwnik chodz) troche przed nim wtedy się najprawdopodobniej trafi :P
1.6 można ściągnąć?? boi ciekawi mnie to... aha i taka proźba. proszę aby już więcej nie offtopować (tylko jeden jeszcze off top - odpowiedz na moje pytanie). bo temat o Urban Chaos a wy o CS'sie gadacie ; o (fakt ja tez gadam :|)
no właśnie. poruszyliście ten temat. gaśnica. to taka broń której każdy nie nawidzi kiedy ktoś ciebie nią atakuje. dlatego nie używać gaśnic. i zgadzam się z Piterem
dobra koniec tego dobrego. shadow chciał odpowiedzi to narazie ma. zna ktoś jeszcze jakąś strone taką jak megaupload? chyba że shadow już nie potrzebuje odpowiedzi (dostał ją już, o to chodzi) to temat zamknąć trzeba żeby w nim spam nie grasował
czyli prawdopodobnie Cortezem będziemy grali. miał w VC kulture, money, wpływy, córke (^^) i był ambasadorem. będzie o tym jak przypłynął jako ambasador do VC i robił interesy
Obecnie forum przegląda 235 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 235 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami