Ja mam od czasu do czasu tak, że jak odbieram telefon albo dzwonie do kogoś to sięzawiesza i muszę wyjść ESC do mapy i wrócić do gry - tak jakby zwiecha sięrobi. A co do aktualizacji to ja też miałem z tym problem i przeinstalowałem gre bo tak czy inaczej multiplayer mi nie działał.
Nie zapisywałem niczego -po- zainstalowaniu patcha. Z rana przeinstaluje i spróbuje odpalić sejwa. Jak się nie uda, będę miał kilkutygodniową przerwę od gry...
Więc dziś kolejne problem z serii żałowa konwersja na pc.
Zainstalowałem patch gdyż chciałem zalogować się do Windows Live. Przez patch
- grafika wygląda jak ta z GTA III dodatkowo rozmazana
- nie rozwiązały się problemy z ładowaniem tekstur
- wszystko się tnie
- zmiana ustawień grafiki nie zmienia dosłownie niczego
Przed zainstalowaniem patcha
- wszystko wyglądało elegancko na full detalach
- nic się nie zacinało
- jedynym mankamentem było nie ładowanie się czasem tekstur jednak dało się jakoś grać bo po chwili się ładowały
Teraz moje pytania:
1. Czy da się odinstalować ten patch?
2. Czy jeśli się nie da zrobić pkt 1 to po reinstalacji gry będą mi działały moje save'y?
Dobra próbowałem, próbowałem aż się udało. Doszedłem do wniosku, że misje mogę robić tylko w dzień, w ładną pogodę inaczej moj procesor nie ogarnia deszczu, mgły i tekstur w nocy.
No cóż w każdym razie dzięki za próbe pomocy. Swoją drogą to chore, że blokują save'y a nie umieją zabezpieczyć gry przed piratami... Będę próbował to przejść może w końcu kiedyś się uda...
Mam problem z misją EASY AS CAN BE u Bruciego. Nie mam problemu z jej przejściem, lecz jej ukończeniem. Podjeżdżam pod samochód który mam ukraść, kradne, uciekam przed zbirami, wjeżdżam do garażu zaznaczonego na radarze. W tym momencie występuje problem - pojawia się czarny ekran i po 20 sekundach wywala mnie do windowsa bez jakiego kolwiek komunikatu. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? Bądź miał ktoś taki problem i go rozwiązał?
karl napisał: Witam. Posiadam oryginalne GTA IV, SP 3 oraz oficjalne sterowniki nividi do gta iv.
Mój problem polega na tym, iż nie mogę zmienić ustawień grafiki. Gra sama od początku ustawiła mi rozdzielczość 800x600 i inne detale. Początkowo zmieniłem wszystko po swojemu i wszystko fajnie działało. Jednak kilka dni później grafa znowu ustawiła mi się po swojemu w rozdzielczości 800x600 co jest bardzo uciążliwe.
Macie jakiś pomysł jak temu zaradzić? Z góry dziękuje za pomoc
Żyłkaa napisał: tak w ogole to dziwne ze nikt sie nie skarzyl na to ze po wejsciu w opcje sterowania mamy na ekranie pada xboksowego i nic nie mozemy zmienic ;d
Bo to cholera jak na razie najmniejszy problem - co komu po zamianie ustawień sterowania jak grać się nie da? ...
adin napisał: Tu jest więcej graczy LFS niż na forum o formule 1 Szczerze mówią to nie spodziewałem się aż tylu hehe :P
No spoko, dodam Was do listy znajomych w LFS Desktop i będę wypatrywał aktywności na serwerach. Podajcie tylko swoje nicki.
Powinniśmy się za niedługo na którymś z nich spotkać