Mam problem z misją EASY AS CAN BE u Bruciego. Nie mam problemu z jej przejściem, lecz jej ukończeniem. Podjeżdżam pod samochód który mam ukraść, kradne, uciekam przed zbirami, wjeżdżam do garażu zaznaczonego na radarze. W tym momencie występuje problem - pojawia się czarny ekran i po 20 sekundach wywala mnie do windowsa bez jakiego kolwiek komunikatu. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? Bądź miał ktoś taki problem i go rozwiązał?
OK. Ja jednak będę miał okazję zrobić tę misję dla Ciebie dopiero jutro. Jeśli ktoś zechce mnie uprzedzić to dostaniesz save szybciej, ale jeśli nie to będziesz musiał poczekać niestety. Z uczelni wracam o ~15:00.
KLIK. OK, widzę że Rockstarowcy się wycwanili i savy z różnych instalacji nie są ze sobą kompatybilne :/
Co prawda podkładając jednego save'a gra go widzi
ale nie potrafi załadować
Podkładając cały Twój folder w ogóle startuje mi automatycznie nowa gra. Na razie nie mam pomysłu jak to obejść inaczej. Powyżej daję link do swojego save'a po tej misji. Pewnie nie pomoże, ale spróbować można ;p
No cóż w każdym razie dzięki za próbe pomocy. Swoją drogą to chore, że blokują save'y a nie umieją zabezpieczyć gry przed piratami... Będę próbował to przejść może w końcu kiedyś się uda...
Dobra próbowałem, próbowałem aż się udało. Doszedłem do wniosku, że misje mogę robić tylko w dzień, w ładną pogodę inaczej moj procesor nie ogarnia deszczu, mgły i tekstur w nocy.