jak się zapisuje grę bo nie wiem, wiem ze się idzie do domu i tam przy łóżku się zapisuje ale coś nie mogę i pisze żeby się zalogować na ............ live i to zrobiłem i nie wiem co dalej
wojtek naucz sie czytac, nie office windows live tylko OFFLINE. Nie ma wtedy potrzeby do logowania sie do live. Btw, problem znam (swiety ***a nie jestem) o kod pyta sie gra wtedy kiedy chcesz sie zarejestrowac z poziomu gry (tudziez zalogowac) do live gdyz ktos takiego juz uzywa, innymy slowy mowiac kiedy gracz uzywa pirata.
nie no sorry, że się wtrącam w tą jakże pasjonującą konwersację, ale niektórzy mnie załamują - tak jak np mój znajomy, który GTA IV odpalał 3,5 godziny...
nie ma żadnej strony, wszystko jest w grze. Szukaj dalej, alias czytaj uważnie co jest na ekranie. Niestety więcej ci nie powiem ponieważ twierdze że masz pirata a tutaj piraci muszą sobie radzić sami. Zreszta google też nie boli, jak wolisz piracić to wysil troche twarz.
BORZE2, człowieku jak chcesz się zalogować do LIVE skoro masz pirata!?!?! Utwórz konto ofline, w panelu logowania do LIVE i naucz się czytać. Btw, wydaje mi się że powiedziałem wystarczająco dużo i temat się wyczerpał gdyż z piratów trzeba umieć korzystać.
Obecnie forum przegląda 308 gości oraz 0 z 6677 zarejestrowanych użytkowników Razem: 308 · Najwięcej (1845): 21.08.2015
Napisano 25244 (+9697) postów w 1849 tematach z 114 ankietami